Canvas

Målarduk
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
0 välj Materialinnehåll | markera alla
Gå till topp
30 produkter visas av 30 totalt
Sortering
30 produkter visas av 30 totalt
Sortering


Canvas, som även kan kallas för segelduk, är ett robust och hållbart tåligt tyg som bland annat används för tillverkning av skor, segel och tält. Gemensamt för dessa produkter är att de måste vara slitstark. Canvas består vanligtvis av bomull men även jute och lingarn förekommer. Förutom att canvas är tåligt är det svårantändligt, andas aktivt och tål saltvatten. Titta igenom vårt utbud och köp canvas från STOFF & STIL redan idag!

Canvas av linne använd ofta av konstnärer till taveldukar. Canvasen sträcks då över en träram, varefter ytan behandlas för att bli slät. I konstnärskretsar brukar detta kallas för en “duk”. Det är även populärt att skapa tavlor genom att trycka foton på canvas. Canvas finns tillgängligt i många olika färger och mönster. Faktum är att canvastyg är ett av världens mest använda material - och det är inte särskilt  konstigt med tanke på de fördelaktiga egenskaperna.

Ett stort sortiment med canvastyg

Canvastyg lämpar sig alldeles utmärkt som material för att tillverka exempelvis en ryggsäck eller någon annan accessoar som behöver varaslitstark. Hos oss på STOFF & STIL hittar du en rad olika mönster för ditt kreativa projekt.

Hos STOFF & STIL hittar du ett brett utbud när det gäller canvas. Vi erbjuder dessutom inspiration och olika
typer av verktyg och tillbehör för att du ska kunna genomföra ditt drömprojekt. När du handlar hos STOFF
& STIL är du i trygga händer. Vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ och levererar varorna snabbt till
en låg fraktkostnad.

Köp canvastyg från STOFF & STIL

Dessutom har vi en kunnig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor och funderingar. Välkommen att kontakta oss om du undrar något kring våra produkter eller din beställning. Titta igenom vårt stora utbud av canvas och lägg en beställning till STOFF & STIL idag!