STOFF & STIL’S RUTINER

I EN VARDAG MED COVID-19

Vår vardag har vänts upp och ner för de flesta i dessa tider och vi ska vara lite extra rädda om varandra. Därför har vi på STOFF & STIL också gjort en hel del förändringar som följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer och vi bevaka nya direktiv hela tiden. Det ska fortfarande vara tryggt för dig att handla hos oss online och i våra butiker – och det ska kännas tryggt för vår personal att gå till jobbet.


RUTINER I VÅRA BUTIKER

I våra butiker har vi infört klara riktlinjer när det gäller rengöring och social samvaro för att skapa en säkert plats med god hygien. Det innebär bland annat att vår personal tvättar/spritar händerna ofta, hållar bra avstånd till kunderna och blir hemma från arbetet vid minsta sjukdomstecken. Dessutom rengörs handtag och andra släta ytor noga varje dag. Vi har även tillfälligt ställt in alla workshops för att undvika folksamlingar.  

Känner du för att handla i din lokala butik hemifrån så kan du, som något nytt, ringa din butik och beställa varor för avhämtning vid butiken. Läs mer här.


RUTINER I VÅR WEBSHOP

På vårt huvudkontor i Herning i Danmark har vi vårt lager för våra webshops och en handfull andra avdelningar i huset. Här ser vi till att det rengörs flera gånger under dagen, att all personal håller god handhygien och avstånd till varandra och att alla som kan arbeta hemifrån, verkligen arbetar hemifrån.

Speciellt för vår webshop gäller följande:

  • Att vår personal flera gånger om dagen, och när nytt arbetsskift börjar, spritar deras arbetsplats och verktyg.
  • Att personal som arbetar med att plocka tillbehör inte passerar varandra ansikte mot ansikte utan rygg mot rygg.
  • Om två personer arbetar närmare varandra än två meter ska de bära munskydd.
  • max 3 webshop personal besöker matsalen per gång och de serveras färdigpackade matportionen och sitter med avstånd till varandra.


Vi upplever för tillfället ett väldigt stort tryck med mycket beställningar i våra webshops och det gör att vi tyvärr har längre leveranstider än normalt. Vårt duktiga team kämpar verkligen för att få iväg beställningarna så fort som möjligt så att våra kunder kan komma igång med sina kreativa projekt.  

Beställ tryggt dina varor här i webshopen – vi leverera inom 6-10 vardagar.