DESIGNTÄVLING

Var med i tävlingen om att vinna 150 000 kr

och få visa dina designs för en internationell publik

På STOFF och STIL älskar vi design.

Vi är en internationell danskägd familjeverksamhet med 600 anställda, som erbjuder våra kunder ett kreativt universum inom metervaror, design, sömnad och hobby. Genom våra 29 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland och genom vår webshop som vi driver på 13 europeiska marknader.

Varje ny årstid utvecklar vårt passionerade designteam nya mönster, metervaror, tillbehör och DIY-idéer som vi lanserar i våra fyra idéböcker. Och här kommer DU in i bilden.

Vi vill gärna stötta dig - en talangfull förmåga som drömmer STORT om design. Du, som inte kan vakna på morgonen utan att tänka i färger, former och kvalitéer. Du, som är framtidens kreativa förmåga.

Om du går på en officiell designskola inom textil kan du deltaga i vår tävling om att få visa en fashion-eller homeoutfit med ditt namn på i vår Spring/Summer idébok 2022.

Idéboken ges ut i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland och blir samtidigt lanserad online. I samarbete med vårt designteam blir dina idéer utvecklade till ett symönster för STOFF och STILs kunder.

Vi utser totalt två vinnare av tävlingen med en prissumma på 150 000 kr till förstaplatsen och 75 000 kr till andraplatsen.


*STOFF & STIL har alla rättigheter till de utvecklade mönsterna

Såhär deltar du:

1

Skicka oss dina skisser och ett moodboard med ditt designförslag till: designcompetition@stoffstil.com

Beskriv kort vad som inspirerade dig till att göra din idé. Vi behöver ditt designförslag senast den 31 december 2020. Du får gärna hämta små tygprover till ditt moodboard i en STOFF & STIL butik nära dig.

2

Du får besked senast den 4 februari 2021 om du har gått vidare i tävlingen. Om du gått vidare blir du inbjuden till din lokala STOFF & STIL butik/online där du kan välja de tyger och tillbehör du behöver för att sy ditt tävlingsbidrag.

3

Du ska lämna in ditt bidrag till oss senast den 26 mars 2021. Lämna det i någon av våra butiker eller till vårt huvudkontor i Herning, Danmark.

4

Du får besked senast den 16 april 2021 om du är bland de fem designfinalisterna. Vi kallar dig till ett Skypemöte där du presenterar tankarna om ditt bidrag och berättar lite om dig själv.  

5

Den 28 april 2021 utnämner vi vinnarna till första och andraplatsen. Är du en av de två lyckliga blir du inbjuden till vårt huvudkontor i Herning där du får taemot din premie och får presentera och överlämna ditt bidrag till vårt designteam. Härefter blir din design uppsydd i den nya säsongens tyger till vår Spring/Summer 2022 idébok och mönster utvecklas med ditt namn på.

Vi ser fram emot att se ditt bidrag!

VänligenTeam STOFF & STIL