Stickor

Du behöver aldrig misslyckas på grund av stickorna! Kolla in vårt stora sortiment med bland annat innovativa och snygga produkter från tyska addi, som tillverkar allt från rundstickor till jumperstickor, strumpstickor och smarta triostickor i olika material. They’re all so cool!

Stickor
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Storlek (mm) | markera alla
0 välj Typ | markera alla
0 välj Brand | markera alla
välj Längd (cm)
Gå till topp
60 produkter visas av 215 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 215 totalt -
Sortering


Stickor

Stickor i trä och plast från den ledande tillverkaren ADDI ger dig de bästa förutsättningarna för trevlig stickning med fina resultat. De är lätta och ergonomiska för att fungera som en naturlig förlängning av armen.

Våra stickor från ADDI finns i alla storlekar (i mm) och vi kan erbjuda tre stycken typer, nämligen jumpersticka, rundsticka och strumpsticka. Se även vårt stora sortiment av virknålar. Förmodligen är vårt sortiment det bredaste i Sverige.

Vilken typ av sticka behöver du?

Våra vanliga stickor med en längd på mellan 30-33 cm är en modell som klarar många olika uppgifter. Denna finns i såväl klassiskt format i grå  plast som i bambu. Du kan välja storlekar på mellan 2,0 - 12,0 mm för att dina verktyg ska passa den aktuella uppgiften perfekt. Självklart säljs de parvis.

En vanlig synonym till den ”vanliga” modellen är jumperstickor. Anledningen till namnet är att de används för att sticka fram och tillbaka, såsom för kläder, handdukar, grytlappar och liknande. Denna variant är själva grunden i en samling verktyg för din stickning.

Vi erbjuder också strumpstickor för just strumpor, sockor och all sorts stickning som kräver mer precision. Våra strumpstickor säljs i fempack och de finns givetvis i olika storlekar.

I sortimentet finner du också rundstickor. Den här modellen består av två mindre stickor som kopplas samman med en kabel. Modellen används, som namnet skvallrar om, företrädesvis när du ska sticka runt. Exempel på projekt är sjalar och mössor. De kan också fungera som smidiga alternativ till strumpstickor. Hos oss finner du denna variant i olika längder för att du ska kunna hitta den modell som passar perfekt.

Inspiration för dig som stickar

Om du älskar att sticka både för slutresultatets och övningens skull letar du säkerligen ofta inspiration till nästa projekt. Vi på FRAYA tar vi dina önskemål på största allvar och presenterar inspirationsbilder och -tips inför årstider och högtider.

Ett annat tips är att titta på våra inspirationsbilder på Pinterest och våra videoklipp på Youtube. Vi delar gärna med oss av idéer och tips via dessa kanaler. Missa inte heller våra gratismönster för stickning. Här hittar du många fina mönster bland annat för kläder och mössor.

Beställ direkt på nätet

Vårt mål är att göra din shopping av tyger, garn, sybehör med mera så enkel som möjligt. Därför har vi sett till att varukorgen är så enkel att förstå som möjligt Vi garanterar också att du får en trygg köpupplevelse.

Skulle du ha någon fråga gällande våra produkter inom stickning och garn, eller något annat - kontakta oss via telefon eller e-post. Du är också alltid välkommen in i våra butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Lycka till med ditt köp och dina kreativa projekt!