Garn

Garn
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Virknål | markera alla
0 välj Sticka | markera alla
0 välj Stickfasthet | markera alla
0 välj Meter/nystan | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 397 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 397 totalt -
Sortering


Garn – Släpp loss din kreativitet

I dag har det blivit enklare än någonsin att köpa färdigstickade tröjor. Det erbjuds massproducerade stickade plagg i mängder. Den typen av stickning kan också vara otroligt snygg och skön, även om det är något mer personligt och unikt med hemstickat. Du kanske vill överraska barnbarnet med en söt och personlig gåva i form av en hemmagjord tröja eller ett par bekväma och mysiga sockar?

Eller så har du kanske goda idéer till en snygg, varm mössa med tillhörande varma vantar för den svenska vintern? Stickgarn kan användas till alla typer av projekt – det är bara fantasin som sätter gränser. Garn kan användas till både kläder och inredning. Om soffan är i behov av en uppdatering kan du sticka eller virka några fina nya kuddar och kanske en mysig ullfilt till hemmakvällarna framför TV: n. På den här sidan hittar du ett stort utbud av det bästa garnet. Du behöver inte leta längre – köp garnet till ditt kreativa projekt redan i dag.


Bra att veta innan du handlar

Innan du börjar leta efter det rätta garnet till ditt nya kreativa projekt är det bra att veta vilken typ av garn som passar bäst för ändamålet. Ska du använda garn av bomull, ull, akryl, eller är det tjockt garn som passar bäst till ditt stick- eller virkprojekt? Det är en god idé att överväga vilket garn som är bäst för just ditt nya, kreativa projekt.
Därför bör du också överväga faktorer som hur många grader ditt plagg ska kunna tvättas i och om garnet måste tåla strykning. Det är stor skillnad på olika typer av garn och vad de tål. Det är också stor skillnad på hur garnen känns mot huden, de snyggaste garnsorterna kan vara de mest opraktiska.
Dessutom måste du ha rätt utrustning för projektet. Under varje produkt kan du läsa vilken stick- eller virknål som passar bäst till ditt garn. Den här sidan har ett stort utbud av garn i alla möjliga varianter. Oavsett om du letar efter tjocka, tunna eller andra slags garner, kan du hitta det du söker här. Vi har ett brett utbud av olika material och färger så att du kan hitta rätt garn online. Vi har även tillbehör och utrustning, om du letar efter rätt virk- eller sticknål. Börja på ditt projekt redan i dag genom att köpa garn online till bästa pris.  


Olika typer av garn hos STOFF & STIL

Den här sidan har ett enormt utbud av kvalitetsgarner i många olika varianter och färger. Vi har allt från svart, vitt, blått och rött till olika nyanser av grönt, grått och vissa av dem även i blandade färger. Det här ger dig möjlighet att kombinera de olika färgerna och därmed sticka några riktigt unika klädesplagg. Våra garner finns i många olika kvaliteter. Du kan få garn i merinoull, babyull, ekologisk ull, mohair, bomullsgarn och många andra varianter. Olika garnsorter har var och en sina egna unika egenskaper. Jämfört med vanlig ull är exempelvis merinoull mjukare och finare i fibrerna och ger en helt annan textur, som är mer silkeslen.

Merinoull är också snällare mot huden och du kommer inte att uppleva den kliande känsla som ull ofta kan framkalla. Babyull är lite som det låter – en mycket mjuk och fin typ av ull av bästa kvalitet som håller din bebis varm och skön utan att irritera huden. Mohair är en av de mest lyxiga ulltyperna. Det är nästan blankt och det är elastiskt med lång hållbarhet. Samtidigt är det fjäderlätt, men fortfarande lika varmt och användbart som andra typer av ull. Bomullsgarn är ett något vanligare garn och därför används det också mer. Det här garnet är perfekt både till varma vintertröjor och luftiga sommarkläder. Det tål även att kokas, vilket gör det väldigt praktiskt för särskilt barnkläder.


Handla på den här sidan

Välj ditt favoritgarn och kom igång med ditt stickprojekt. Om du köper hem en stor mängd garn kan du få fri frakt. Vi levererar inom 2–5 dagar, och du kan få ditt paket levererat direkt till dörren. Vi på STOFF & STIL hälsar dig välkommen till vår värld av kreativt material. Gör din stil och inredning personlig med hemgjorda saker, eller överraska någon du tycker om med en ny version av deras favorittröja. Med vårt enorma utbud av garn finns det inga gränser för vad man kan göra. Vi ser fram emot din beställning.