Garn
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Virknål | markera alla
0 välj Sticka | markera alla
0 välj Stickfasthet | markera alla
0 välj Meter/nystan | markera alla
0 välj Garn materialinnehåll | markera alla
0 välj Märkning | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 234 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 234 totalt -
Sortering


Vi på STOFF & STIL har ett stort utbud av garner för alla möjliga ändamål: allt från de klassiska garner, ämnade för sockstickning, till de moderna garner som du kan virka en badrumsmatta av. Det finns definitivt något för alla! Välkommen in i garnernas magiska värld! Håll gärna koll på vår hemsida, så att du inte missar våra fördelaktiga erbjudanden.

Det finns många olika material, exempelvis traditionella garner i ull, bomull, och alpacka – men även mer spännande garner som jak, lin och reflexgarn. Mjukaste babyalpacka till grova bomullsgarner. Mohairgarn så fjäderlätt och fluffigt – tänk vilka ljuvliga halsdukar du kan sticka av det!

Regnbågens alla färger hittar du hos oss: milda vänliga pasteller, skarpa uttrycksfulla neonfärger, färger hämtade från fårens egna naturliga färger, en palett lånad från en solig septemberdag då löven har all världens varma färger, diffusa gråblå färger som världen kläs in i när dimman rullar in... Det finns så många vackra garner att inspireras av, låt kreativiteten flöda och händerna skapa!

Garner är till för alla, oavsett om du är längre hunnen eller om du precis ska sätta igång med ditt första garnprojekt. Välkommen att botanisera bland våra garner, vi är säkra på att du hittar något som passar dig och ditt kommande projekt! Tunna fina garner och grövre stickigare garner – och allt däremellan – har vi i lager, så att du ska ha så mycket som möjligt att välja mellan. Garner som är färgade på vitt garn, garner som är färgade på grått garn, melerade garner, olika typer av självrandande garner, ja, det finns en uppsjö av olika garner! Kamgarn, kardgarn, förgarn, entrådiga garner, flertrådiga garner, hårt spunna garner, löst spunna garner och så mycket mer. Garner som består uteslutande av ett material och garner som innehåller flera olika material för att exempelvis öka slitstyrkan. Vi värnar om miljön och har därför ekologiska garner i vårt sortiment.

Sticka är inte det enda du kan göra med garn, naturligtvis inte! Det finns många textila tekniker att prova: virkning, nålbindning, broderi och vävning är en del av dem. Intresserar du dig för vävning finns möjligheten att bl.a. väva sjalar, plädar och beklädnadstyger. Är du en van virkare, kanske vill du utmana dig själv och prova smygmaskvirkning och/eller flerfärgsvirkning. Att brodera något, kanske ett slagkraftigt uttryck, på en vinterkappa kan vara något att prova för den modige. Att nålbinda ett par värmande vantar i traditionell stil och sedan brodera något folkligt på dem kan vara en spännande utmaning under mörka höstkvällar. Att sticka är en hobby som många har, är man nybörjare kanske ett par muddar eller en mössa kan vara lämpliga projekt. En van stickare kanske vill prova på tvåändsstickning, sticka med riktigt tunt garn eller ge sig i kast med en stor herrtröja med flätor. Det finns en utmaning för alla oavsett teknik och förkunskaper.