Kuddar

Fiberkuddar: Monteringskuddar i flera olika storlekar och former med tygöverdrag och fiberfyllning. Kuddarna är vakuumförpackade – efter uppackning återgår kudden till sin fulla storlek inom ca 24 timmar.

Naturkuddar: Monteringskuddar i flera olika storlekar och former med tygöverdrag och fyllning av 80 % fjäder/20 % dun. Kuddarna är vakuumförpackade – efter uppackning återgår kudden till sin fulla storlek inom ca 24 timmar.

Kuddar
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Typ | markera alla
0 välj Storlek | markera alla
Gå till topp
17 produkter visas av 17 totalt
Sortering
17 produkter visas av 17 totalt
Sortering

Kuddar är ett måste i varje hem. De är både praktiska, sköna och gör underverk för inredningen. De kan varieras i det oändliga och finns i flera storlekar, former och material. Hos STOFF & STIL kan du hitta innerkuddar till små, fina dekorationskuddar, till stora kuddar som kan användas som gavelkuddar i sängen och härliga Fossflakes-kuddar att sy en mysig amningskudde av. Så det är bara fantasin som sätter gränser.

Nya kuddar är den perfekta lösningen om du snabbt vill förnya ditt hem. Nya kuddar är enkla att göra själv och ger ditt vardagsrum en helt ny stil i soffan eller som en snygg puff. Färger och mönster kan du variera efter humör vilket gör att du snabbt kan skapa en stilren, skandinavisk stil med grå och ljusa nyanser eller en romantisk stil med varma, rödaktiga toner. Hitta inspiration i vårt stora utbud av tyger som passar till kuddöverdrag.

Kuddar kan sys efter olika svårighetsgrad beroende på din ambitionsnivå. Sy vanliga fyrkantiga kuddar eller gör bokstäver som ett roligt och personligt inslag i barnrummet. Hos STOFF & STIL har vi flera slags mönster som du kan sy kuddöverdrag efter och som passar till våra olika innerkuddar.

Välj mellan fiber och natur

STOFF & STIL har innerkuddar med två olika slags fyllning. Båda typerna har tygöverdrag. Innehållet i fiberkudden består av 100 % fiber, medan kuddarna med naturfyllning består av 80 % fjäder och 20 % dun för extra komfort.

I vårt utbud av naturkuddar har vi flera kuddar som är märkta med OEKOTEX 100, så att du kan välja en produkt som är tillverkad enligt stränga krav. OEKOTEX 100 är en världsledande hälsomärkning av textilier. Märkningen är din garanti för att varan är testad och godkänd enligt vissa specifika krav gällande produkters kemikalieinnehåll och gränsvärden från den internationella OEKOTEX-föreningen.

Det är viktigt att påpeka att våra kuddar i regel är vakuumförpackade, vilket innebär att de är mer kompakta vid leverans. Inom 24 timmar efter uppackningen återgår de till sin fulla storlek.

Gör din egen moodboard

Vi på STOFF & STIL älskar att vara kreativa, precis som våra kunder. Därför använder vi gärna moodboards för att samla inspiration från vackra färger, mönster och saker som vi älskar. Moodboards är praktiska om man ska förnya vardagsrummet, köket eller inreda ett nytt barnrum eftersom man har alla idéer man vill använda samlade på en plats. Det blir din ”kom ihåg lista” till det snygga tyget, mönstret eller tillbehören som du har hittat hos STOFF & STIL.

Gör dina egna moodboards här på hemsidan som du när som helst kan gå tillbaka till och låta dig inspireras av. Här kan du också se några av de moodboards som vi har skapat och som du kan använda fritt för att låta dig inspireras av våra favoriter och aktuella trender. Du kan också skriva ut dina moodboards.