Tillbaka till listan

Häftpistol kraftig till klammer/stift

Varan är på lager - Förväntad leveranstid 3-6 vardagar
Pr. st
439,00 kr
Välj Välj
st
Egenskaper
  • Varunr.: 29811
  • Vikt: 945 g pr. st
  • Materialinnehåll:
    • 100% Steel
Beskrivning

Kraftfull häftpistol till olika hobbyprojekt där slitstyrka är ett måste. Häftpistolen är särskilt användbar till krävande moment som möbeltapetsering och fastsättning av tunga textilier, mattor, skinn, kanvas, trådnät, skyltar och ramar m.m. Häftpistolen har en rekyldämpande mekanism vilket innebär att du slipper bakåtstötar vid användning. Dessutom har den ett ergonomiskt handtag med låsfunktion för säker förvaring.

Häftpistolen kan användas med vår fintrådiga häftklammer (typ J) eller vår T-häftklammer.­ När du ska sätta in klamrarna i häftpistolen öppnar du inmatningsöppningen längst ned. Sätt sedan i klamrarna så att spetsarna pekar utåt mot dig själv. T-klamrarna lägger du på vänster sida med spetsarna vända mot dig.

Häftpistolen är stadig och kraftfull och har reglerbar slagkraft. Du kan ställa in den på normalläge (markerat med ett minustecken) eller på max (plustecknet). Normalinställningen passar bra om klammern eller T-stiftet inte ska gå ner helt i materialet. Det kan vara bra om du till exempel vill häfta fast möbeltyger tillfälligt medan du lägger dem tillrätta. Med normalläget kan du dra ut häftklammern igen. Med maxinställningen blir den däremot helt intryckt.

Läs mer