IDÉBOk &      

        KATALOGER      

IDÉBOG & KATALOGER

Ny idébok fylld med härliga tyger och inspriation till en kreativ vår. Dyk även ner i det fina sortimentet av lin, jersey, velour och mycket mer i baskatalogen och skapa dig en bra överblick över våra nya klassiska mönster i mönsterkatalogen.


UPPLEV VÅR INTERAKTIVA IDÈBOK HÄR

Nu kan du uppleva vår nya vårkollektion som bland annat bjuder på karismatiska trender som mint, quilt, batik och floating liquidtryck. Vi ger dig även de vildaste DIY-idéerna och nya kreationer så att du har alla möjligheter att skapa de mest fantastiska projekten. Låt dig inspireras av kollektionen i vår nya idébok så är du klar och redo för våren.

KOM FÖRBI

Hitta din lokala butik där du kan gå på upptäcksfärd bland alla våra tyger och de underbara tillbehören till dina kreativa projekt. Se även var och när vi har våra workshops där vi släpper kreativiteten lös tillsammans med dig!

Hitta butiker​​​​​​​​​​​​​​

Workshops

ready fOr SELFMADE®?

Med vår nya idébok och vårkollektion har vi även lyft ridån om en stor hemlighet: Vi byter namn från STOFF & STIL till Selfmade® under 2021. Men du kan vara lugn, det är fortfarande vi! Transformationen till det nya konceptet kommer att ske löpande i våra butiker och här i webshoppen – en resa som vi är glada att ta dig med på. Läs mer om varför det är sags för förändring genom att klicka nedan.

Läs mer​​​​​​​