idébok &      

kataloger      

idébok & kataloger

Shoppa direkt i den nya Idéboken fylld med härliga tyger och inspiration till en kreativ vinter. Dyk även ner i det fina sortimentet av lin, jersey, velour och mycket mer i baskatalogen och skapa dig en bra överblick över våra nya klassiska mönster i mönsterkatalogen.

Denna säsong kan du uppleva vår nya vinterkollektion fylld med äventyrlig julinspiration till dig och hela familjen. Våra fantastiska jultyger, tillbehör och idéer till mysiga krea-sysslor ger dig möjlighet att skapa nostalgiska juldekorationer, personliga gåvor, fantastiska festkläder - och mycket mer! Dyk samtidig ner i vinterns största trender som bla visa gyllene toner, shiny details och petitemönster.

KOM FÖRBI

Hitta din lokala butik där du kan gå på upptäcksfärd bland alla våra tyger och de underbara tillbehören till dina kreativa projekt. Se även var och när vi har våra workshops där vi släpper kreativiteten lös tillsammans med dig!

Hitta butiker​​​​​​​​​​​​​​

SHINY DETAILS

Den metalliska, skinande trenden är stor denna säsong och vi älskar det! Låt din och barnens garderober bubbla av liv med shiny-detaljer  – vi har ett stort utbud av härliga tyger som utan tvivel ger dig flashbacks till 00-talet.