IDÉBOk &      

        KATALOGER      

En ny säsong har landat och med den en inspirerande idébok fylld med fina tyger och spännande läsning till en kreativ höst. Dyk också ner i vårt härliga sortiment av bomullsväv, lin, jersey, velour och mycket mer i 'Essentials'-katalogen, och hitta ditt nästa projekt bland våra 300+ symönster och stickbeskrivningar.

UPPLEV VÅR INTERAKTIVA IDÈBOK HÄR

Denna säsong avspeglas i 4 stora trender som både omfamnar naturen, det traditionella hantverket och iögonfallande personliga detaljer. Det är en lek med naturens toner på den ena sidan och bläddrar du vidare så är det full fart på färger, mönster och optiska illusioner. Här får du inspiration till alla typer av kreativa projekt, så du inte står utan till hösten;)

KOM FÖRBI

Hitta din lokala butik där du kan gå på upptäcksfärd bland alla våra tyger och de underbara tillbehören till dina kreativa projekt. Se även var och när vi har våra workshops där vi släpper kreativiteten lös tillsammans med dig!

Hitta butiker​​​​​​​​​​​​​​

Workshops

Får vi berätta en liten historia?

Kanske har du hört den förut. Kanske är det helt nytt för dig. Men just nu möter du både stoff & stil och Selfmade. Därför att vi håller på att sparka igång ett nytt namn och koncept, det tar allt det du känner och älskar med stoff och stil och tillför en massa fantastiska extra saker som workshops, guider, inspiration och mycket, mycket mer.