IDÉBÖckER &                

        KATALOGER                

Idéböcker & kataloger

VINTERNS idébok har äntligen kommit! Vi ser verkligen fram emot att visa vår rykande färska vinterkollektion som är fylld med fantastiska tyger, elegant design och självklart - massor av jul! 

Dyk också ner i vårt härliga sortiment av bomullsväv, lin, jersey, velour och mycket mer i 'Essentials'-katalogen, och hitta ditt nästa projekt bland våra 300+ symönster och stickbeskrivningar.


upplev vår interaktiva idébok här

Vi ser fram emot att få bjuda in dig till vår vintervärld som är full av hemgjorda julklappar, pynt, jultröjor, dukning och mycket, mycket annat. Som alltid är idéboken full av härlig inspiration kring säsongens trender som du kan sätta din egen prägel på.

Mycket nöje!

kom FÖRBI

Hitta din lokala butik där du kan gå på upptäcksfärd bland alla våra tyger och de underbara tillbehören till dina kreativa projekt. Se även var och när vi har våra workshops där vi släpper kreativiteten lös tillsammans med dig!​​​​​​​

hitta butiker​​​​​​​

se alle workshops

STOFF & STIL BYTER NAMN TILL SELFMADE®

Bara lugn – allt är nästan som vanligt. Vår grund ändras inte och inte sortimentet heller. Varför byter vi namn? Vad innebär det för dig?