NyA idébok

​​​​​​​VÅR oCH sommAr 2020

I år har vi 40-års jubileum! Det firar vi med vår nya idébok samt vår nya baskatalog och mönsterkatalog. Vi hoppas du är redo för ett jubileumsår fyllt med kreativitet , design och spännande idéer ♥

SE vår NYA IDÉBOk

Dyk ner i vår nya idébok! Här kan du se vår härliga kollektion, de senaste trenderna och uppleva en trevlig tillbakablick i vår historia med anledninga av vårt jubileum.

VÅRT BASIC SORTIMENT 

I år hittar du våra bastyger i denna nya onlinekatalog. Här kan du utforska vårt breda sortiment med sweatshirttyg, lin, jersey, velour, möbeltyg och mycket mycket mer.

SE ALLA våra MÖNSTER

Vi har samlat alla våra mönster både till barn, vuxna, hemmet och tillbehör i en ny onlinekatalog. På så sätt får du en bra överblick och kan se alla olika mönsterna.

HÄMTA KATALOGEN I EN AV VÅRA BUTIKER

Hos STOFF & STIL hittar du inte bara trendiga tyger. Du hittar allt vad du behöver för att skapa dina kreativa projekt. Allt från mönster och sybehör till garn och hobbyartiklar.
Vårt mål är att göra det enkelt för dig att skapa vackra och användbara kläder och tillbehör till hemmet.


Vi ses i en av våra butiker.


BESTÄLL Idébok


GÅ PÅ UPPTÄCKSFÄRD I VÅRA

NYHETER

Vi har skapat kreative uttryck och intryck i 40 år med hjälp av tyger, design och sämnad. Med den här nya katalogen fokuserar vi på dagens mode och fantastiska mönster samtidigt som vi tittar tillbaka på vår historia och ger den en plats i samtiden. Vi ser fram emot att dela det med dig!

Mycket nöje! tværs.