NyA idébok

​​​​​​​Vår/sommar 2020

I år har vi 40-års jubileum! Det firar vi med vår nya idébok som rymmer den häftigaste kollektionen med fokus på fantastisk design, det aktuella modet och en härlig tillbakablick i vår historia. Vi hoppas du är redo för ett jubileumsår fyllt med kreativitet och nya idéer ♥

Se den nya idéboken​​​​​​​

Beställ vår nya idébok här eller lägg den i varukorgen när du handlar så får du den gratis.

Basic sortiment​​​​​​​

Nytt för i år är att vi inte fyller vår idébok med basvaror. Vi har istället samlat det fina sortimentet av sweatshirttyg, lin, jersey, velour och möbeltyg här.

BESTÄLL Idébok

HÄMTA KATALOGEN I EN AV VÅRA BUTIKER

Hos STOFF & STIL hittar du inte bara trendiga tyger. Du hittar allt vad du behöver för att skapa dina kreativa projekt. Allt från mönster och sybehör till garn och hobbyartiklar. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att skapa vackra och användbara kläder och tillbehör till hemmet.


Vi ses i en av våra butiker.


GÅ PÅ UPPTÄCKSFÄRD I VÅRA

NYHETER

Vi har skapat kreative uttryck och intryck i 40 år med hjälp av tyger, design och sämnad. Med den här nya katalogen fokuserar vi på dagens mode och fantastiska mönster samtidigt som vi tittar tillbaka på vår historia och ger den en plats i samtiden. Vi ser fram emot att dela det med dig!

Mycket nöje! tværs.