IDÉBOk &      

        KATALOGER      

IDÉBOG & KATALOGER

Ny idébok fylld med härliga tyger och inspriation till en kreativ sommar. Dyk även ner i det fina sortimentet av lin, jersey, velour och mycket mer i baskatalogen och skapa dig en bra överblick över våra nya klassiska mönster i mönsterkatalogen.


UPPLEV VÅR INTERAKTIVA IDÈBOK HÄR

Denna säsong bjuder vi in till ett universum med massor av sydlänsk stämning där du bland annat kan uppleva fruktiga nyanser, lysande pasteller – och de mest florlätta tyger du kan tänka dig. Låt dig samtidigt bli inspirerad av våra nya sommarkreationer och DIY-idéer.

KOM FÖRBI

Hitta din lokala butik där du kan gå på upptäcksfärd bland alla våra tyger och de underbara tillbehören till dina kreativa projekt. Se även var och när vi har våra workshops där vi släpper kreativiteten lös tillsammans med dig!

Hitta butiker​​​​​​​​​​​​​​

Workshops

ready fOr SELFMADE®?

Med vår nya idébok och kollektion har vi även lyft ridån om en stor hemlighet: Vi byter namn från STOFF & STIL till Selfmade® under 2021. Men du kan vara lugn, det är fortfarande vi! Transformationen till det nya konceptet kommer att ske löpande i våra butiker och här i webshoppen – en resa som vi är glada att ta dig med på. Läs mer om varför det är sags för förändring genom att klicka nedan.

Läs mer​​​​​​​