IDÉBOK

           & kataloger

idébok & kataloger

Shoppa direkt i den nya idéboken fylld med härliga tyger och inspiration till en kreativ höst - och gläd dig redan nu till vår vinterkollektion senare i år. Dyk även ner i det härliga sortimentet av lin, jersey, velour och mycket mer i baskatalogen och få en bra överblick över våra nya och klassiska mönster i mönsterkatalogen.

Denna säsong introducerar vi  två hela idéböcker för dig. Fördjupa dig i höstkollektionen och gläd dig redan nu till vår vinterkollektion senare i år. I båda böckerna hittar du massor av speciella trender som flyter ut på en unik lokation genom alla bilderna. I hösts är vår stora kärlek rutor, denim, en helt ny teddykvalitet och fantastiska hållbara produkter.

KOM FÖRBI

Hitta din lokala butik där du kan gå på upptäcksfärd bland alla våra tyger och de underbara tillbehören till dina kreativa projekt. Se även var och när vi har våra workshops där vi släpper kreativiteten lös tillsammans med dig!

Hitta butiker​​​​​​​

Se alla workshops

jOIN VÅRA WORKSHOPS

Få en överblick över alla våra workshops där vi hjälper dig att skapa de vildaste projekten och lär dig nya tekniker till olika kreativa processer.