Tävlingsvillkor – Vinn 6 tyger till ett värde av 985 SEK.


Denna tävling anordnas av STOFF & STIL, Birk Centerpark 4, 7400 Herning, Danmark, org.nr 73266319.

Genom att delta i tävlingen godkänner du nedanstående villkor.

När du anmäler dig till tävlingen registrerar du dig även för STOFF & STILs nyhetsbrev. Du får ett e-postmeddelande som bekräftar ditt deltagande i tävlingen samt din registrering till STOFF & STILs nyhetsbrev (om du inte redan finns med på mottagarlistan för nyhetsbrevet).

Du behöver inte köpa någonting för att delta i tävlingen. Tävlingen pågår mellan 2019-06-24 och 2019-07-08.

När du har anmält dig till STOFF & STILs nyhetsbrev deltar du automatiskt i utlottningen av vinsten. Vinsten uppgår till ett värde på 985 SEK. Det utlottas 3 vinster och tävlingen körs i 13 länder

Vinsten kan inte lösas in mot kontanter eller bytas ut mot något annat.

Vinnaren lottas fram genom slumpmässig dragning senast den 2019-07-16.

Vinnaren meddelas via e-post till den e-postadress som angavs vid anmälan. Om vinnaren inte har svarat på e-postmeddelandet från STOFF & STIL inom 14 kalenderdagar efter det att meddelandet har skickats, har STOFF & STIL rätt att utse en annan vinnare genom slumpmässig dragning.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att STOFF & STIL får publicera ditt namn på hemsidan, i nyhetsbrev, på sociala medier och i alla våra butiker – om du skulle vara den lyckliga vinnaren.

STOFF & STIL förbehåller sig rätten att avbryta/skjuta upp tävlingen helt eller delvis om det uppstår problem som gör att det inte går att garantera tävlingens integritet. Detta alternativ används om tävlingen inte kan genomföras på ett korrekt sätt på grund av tekniska eller juridiska orsaker.