Sy efter mönster

Mönster

Mönster
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Storlek | markera alla
0 välj Barnstorlek | markera alla
0 välj Svårighetsgrad | markera alla
0 välj Säsong | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 330 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 330 totalt -
Sortering


Här hos STOFF & STIL kan du få inspiration till ditt nästa stick-, virk-, sömnads- eller hobbyprojekt.

Vi har ett stort utbud av olika symönster för kläder, både till vuxna och barn, och dessutom till kreativa hobbyprojekt som exempelvis gosedjur eller ett förkläde.

Vi har även beskrivningar och mönster som du kan använda till att skapa mysig stämning i ditt hem med kreativa inslag som mattor eller prydnadskuddar. Med inspiration och material från oss kan du enkelt själv piffa upp både ditt hem och din garderob, hur roligt är inte det?

Våra symönster är utklippta när du får dem, det enda du behöver göra är att lägga ut mönstret på tyget och klippa efter det. Mönstren är våra egna, därför hittar inte du dem på andra ställen.

Allt du behöver för att följa våra sömnadsbeskrivningar hittar du på ett snabbt och smidigt sätt i vår nätbutik, där priserna varierar men är i allmänhet väldigt konkurrenskraftiga.

Med STOFF & STILs moodboards får du enkelt en överblick över dina projekt. Du namnger projekten och lägger till tyger och sybehör enligt ditt mönster, så att du är säker på att du får med allt du behöver. Du behöver naturligtvis inte använda samma tyg som vi valt för att följa våra mönster, gör gärna egna val! Du kan lägga till och dra ifrån olika detaljer för att göra det extra personligt. Men vi rekommenderar dock att använda samma typ av garn eller tyg som i beskrivningen eller i mönstret, då slutresultatet i annat fall kan bli annorlunda, både i storlek och form.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig mer än gärna. Vi levererar inom 6 vardagar, fraktkostnaden är gratis om du handlar för mer än 1000 kronor. Välkommen till STOFF & STIL!