STICK OCH VIRKNING

Stick & virkning
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
Gå till topp
2 produkter visas av 2 totalt
Sortering
2 produkter visas av 2 totalt
Sortering


Här hos oss på STOFF & STIL hittar du ett stort utbud av stick- och virkbeskrivningar samt inspiration till dina kommande projekt. Vad sägs om att sticka eller virka en nalle eller kanske en snygg prydnadskudde till soffhörnet? Du kan också få tips till garderoben – kanske en luftig kofta eller ett par värmande strumpor? Med hjälp av dessa snygga stick- och virkmönster kan du överraska dina närmaste med en present eller kanske har du lust att skämma bort dig själv lite extra.

Hos STOFF & STIL kan du köpa allt du behöver till ditt nästa stick- eller virkprojekt. Vi har garn till alla sorters projekt, både till stickning och virkning. Där hittar du bland annat bomull, ull och alpacka. Vi har också ett stort utbud inom stickor och virknålar. Därutöver har vi även ett stort utbud av knappar, som kan fungera funktionellt- och dekorativt.

Här hos oss på STOFF & STIL har du möjlighet att göra dina egna moodboards, du kan namnge varje enskilt projekt och lägga till de garner, tyger och tillbehör du behöver till varje projekt. Fördelen hos oss, är att du kan köpa allt du behöver till ditt stick- eller virkprojekt på ett och samma ställe.

Alla stick- och virkmönster beskriver precis vad du behöver inför respektive projekt, och guidar dig sedan genom varje enskilt steg.

Alla stick- och virkmönster är våra egna och hittas därför inte på andra ställen. Vi levererar alla varor inom 6 vardagar. Varorna levereras fraktfritt om du handlar för mer än 1000 kronor.

Har du frågor kring dina kreativa projekt är du välkommen att kontakta oss då vi gärna hjälper dig.

Välkommen till STOFF & STIL, ett kreativt universum för dig som tycker om hobbyprojekt, stickning och virkning.