ORGANIC

STOFF & STIL ORGANIC är vår egen serie ekologiska produkter som marknadsförs under namnet ORGANIC DIY.

Om du köper en produkt med denna logotyp kan du vara säker på att den uppfyller de högsta internationella kraven i fråga om ekologisk tillverkning, miljöhänsyn och sociala förhållanden i hela produktionskedjan.

ORGANIC
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 378 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 378 totalt -
Sortering


STOFF & STIL ORGANIC

Om du köper en STOFF & STIL ORGANIC-produkt kan du vara säker på att den uppfyller de högsta internationella kraven i fråga om ekologisk tillverkning, miljöhänsyn och sociala förhållanden i hela produktionskedjan.

Ekologisk tillverkning: Av omsorg om miljön och dig framställs våra ORGANIC-produkter med de mest skonsamma kemikalierna, d.v.s. inte de mer skadliga som ofta används vid textilproduktion. Färger och andra tillsatser överensstämmer med miljö- och hälsorelaterade standarder.

Miljöhänsyn: För att miljön inte ska ta skada tillämpas strikta regler för behandling av spillvatten och minimering av kemikalier vid tillverkning av våra ORGANIC-produkter. Vi har också tydliga mål och rutiner för minskning av vatten- och energiförbrukning.

Sociala förhållanden: Jordbrukarna som producerar råvarorna till våra ORGANIC-produkter garanteras goda arbetsvillkor, och inget tvångs- eller barnarbete förekommer i produktionen.

Vårt ORGANIC-sortiment

Produkterna i serien STOFF & STIL ORGANIC består av sytråd, garn och metervaror som omfattas av de högt ställda kraven på ekologisk produktion. Andelen ekologiska fiber i våra ORGANIC-produkter framgår av de enskilda produkternas materialsammansättning.   

Vi har ett attraktivt utbud inom de tre varugrupperna, och du kan köpa mönster till allt från dekorationer till barnkläder. Just barnkläder är våra ekologiska material särskilt lämpade för. Dessutom har vi ett antal knappar tillverkade i naturmaterial. Om knapparna är färgade används färger och andra tillsatser som överensstämmer med tillämpliga miljö- och hälsorelaterade standarder.