ORGANIC

En serie av varor som från vår sida ger garanti för miljömässigt ansvar och hållbar produktion.
Hela värdekedjan - allt från odling av den ekologiska bomullen till bearbetning och efterbehandling, följer de höga krav som ställs i förbindelse med ekologisk certifi ering.

STOFF & STIL ORGANIC - Bra för naturen och bra för dig!

ORGANIC
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Märkning | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 123 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 123 totalt -
Sortering


Organic – när du vill vara både kreativ och miljömedveten

Hos STOFF & STIL vill vi leverera kvalitetsprodukter till våra kunder. Här kan man alltid beställa hem bra produkter och starta nya kreativa projekt. Därför har vi serien Organic med ekologiskt garn, sytrådar och tyger. Om du njuter av att vara kreativ men också vill skapa hållbara produkter är vår Organic-serie perfekt för dig. Här hittar du fina, färgglada och mönstrade tyger till dina spännande syprojekt. Organic-serien erbjuder även färgglada sytrådar som passar till våra tyger. Du kan lätt hitta matchande material och beställa allt det du behöver till ditt syprojekt.

Hos STOFF & STIL vill vi stötta en naturlig och miljövänlig framställningsprocess utan användning av skadliga ämnen. Därför har vi skapat Organic-serien, som består av miljövänliga och ekologiska tyger i bomull, jersey, sweatshirttyger, velour och muddväv. Om du tycker att hållbarhet är viktigt kommer vår Organic-serie att falla dig i smaken. Serien bjuder t.ex. på ekologiskt garn i neutrala färger som passar fint till höstens och vinterns tjocka stickade plagg. Här hittar du både ekologiskt ullgarn och ekologiskt bomullsgarn. Om du ska sticka en tjock tröja, ett par sockor eller en snygg halsduk som håller dig varm i kylan hittar du här garn som passar perfekt. Med Organics ullgarn eller bomullsgarn kan du sticka plagg som håller dig varm när temperaturen är låg.  

Produkter för de minsta

Om du ska sy fina kläder eller sängkläder till barn kan du i Organic-serien hitta tyger med barnvänliga mönster och färger som passar bra till sängkläder, prydnadskuddar eller sovplagg. Vi har bland annat tyger i stretchig jersey med alfabetmönster, bomull med djungeldjur eller bomull med små moln. Så du kan sy fina sängkläder i många färger och som kommer att göra barnrummet ännu finare.

Gå på upptäcktsfärd i vår Organic-serie och beställ tyg, sytråd eller garn till ditt kommande sy- eller stickprojekt. Om du beställer online ser vi till att packa din beställning och skicka den så fort som möjligt så att du får din beställning inom 4–7 dagar. Se mer information om våra köpvillkor och beställ hem tyg, sytråd eller garn idag. Sedan är det bara att plocka fram symaskinen eller stickorna.