Garn - organic

Garn
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Garn materialinnehåll | markera alla
0 välj Garnmaterial | markera alla
0 välj Märkning | markera alla
Gå till topp
28 produkter visas av 28 totalt
Sortering
28 produkter visas av 28 totalt
Sortering


Ekologiskt kvalitetsgarn i moderna färger

Om du gillar att ta fram stickorna och kasta dig in i kreativa projekt har du kommit till rätt sida. Här har vi nämligen samlat ett kvalitetsutbud av garn som både bjuder på ekologiskt bomullsgarn och ekologiskt ullgarn. Om du är på jakt efter nya färger till ett kommande stickprojekt hittar du ett spännande urval hos STOFF & STIL. Vi har garn i många olika färger, bland annat i moderiktiga neutrala nyanser som passar perfekt till en varm stickad tröja eller en snygg halsduk. Om din stickade tröja eller halsduk ska vara extra varm kan du ta dig en titt på våra ekologiska ullgarner som håller kroppen extra varm när temperaturen är låg. Till en härlig halsduk som ska ge extra värme under vintern passar det perfekt att beställa hem ullgarn.

GOTS-certifierat garn

Hos STOFF & STIL satsar vi mycket på hållbara produkter. Därför har vi GOTS-certifierat garn i vårt garnsortiment. Om du beställer GOTS-certifierat garn garanteras du en ekologisk, miljövänlig och hållbar produkt. Om du ska sticka kläder till familjens minsta kan du därför med gott samvete sticka tröjor, sockor eller halsdukar med våra GOTS-certifierade garner eftersom du då kan vara säker på att du stickar plagg som inte innehåller skadliga ämnen som kan irritera barns känsliga hud.

Ta dig en titt på vårt urval av garn och beställ ekologiskt garn till ditt kommande stickprojekt. Om du behöver ett par nya stickor hittar du dem också hos STOFF & STIL. Vi har gjort det lätt för dig att beställa de material och redskap du behöver för att komma igång med ett nytt stickprojekt. Om du beställer ekologiskt garn online levererar vi din beställning inom 4–7 dagar så att du kan komma igång med ditt stickprojekt så snabbt som möjligt. Läs mer om våra köpvillkor och beställ det garn som passar bäst till den tröja, mössa eller halsduk du vill sticka.