DIY: Bold blixtlås

Blixtlås

Blixtlås
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Material | markera alla
välj Bredd (mm)
välj Längd (cm)
0 välj Typ | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 117 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 117 totalt -
Sortering

Sy i blixtlås i gylf

3 sätt att korta en blixtlås

Sy dolt blixtlås med linning


Behöver du ett blixtlås till ditt kreativa projekt? Kanske är det det sista som saknas till dina egenhändigt sydda byxor eller jacka? Behöver du en stängningsanordning till din stickade tröja eller virkade top? Oavsett vad du behöver så har nätbutiken hos STOFF & STIL ett brett utbud av olika blixtlås. Olika färger, storlekar, kvaliteter och med olika hängen. Vi har delbara 2-vägsblixtlås, spiralblixtlås och blixtlås som inte är delbara. Priserna varierar men är i allmänhet konkurrenskraftiga.

När du klickar dig in i kategorin blixtlås kan du välja storlek på ditt projekt. Alla blixtlås åtföljs av en beskrivning där vikt, material, bredd och längd i cm och typ framgår. I blixtlåskategorin kan du enkelt avgränsa sökningen så att du hittar exakt det blixtlås du behöver. Det är i regel inte särskilt svårt att montera ett blixtlås.

Behöver du inspiration, kan du alltid bläddra bland våra mönster här.

Hos STOFF & STIL har vi allt inom hobbytillbehör –du kanske vill dekorera dina byxor eller jacka med paljetter eller strasstenar? Eller sätta din egen prägel med textiltusch eller färg –endast fantasin sätter gränser! Det är roligt både för vuxna och barn.

Om du har flera projekt på gång samtidigt, kan du göra dina egna moodboards här på vår hemsida för att behålla överblicken. Du kan namnge dina projekt och lägga till produkterna du behöver införskaffa. Kom ihåg att om du beställer varor för mer än 1000 kr levererar vi fraktfritt. Är ni fler som går ihop kanske ni kan beställa varor tillsammans?

Vi levererar inom 6 vardagar och är alltid redo att inspirera och ge råd kring dina kreativa projekt. Det är viktigt för oss att alla, som tycker om att vara kreativa kan hänga med, därför har vi inspiration och mönster till både nybörjaren och den som arbetat kreativt under många år.