Special mellanlägg

Här hittar du ett brett utbud av specialmellanlägg som kan användas för olika ändamål.

Soft mellanlägg: Ett tunt mellanlägg som används till smådelar i blusar, klänningar, kavajer m.m. i tunna tyger.

Tunt mellanlägg, Freudenberg: Ett mellanlägg som används till mycket lätta och tunna tyger i t.ex. blusar och klänningar.

Stretchmellanlägg: Ett specialmellanlägg som används till smådelar i blusar, klänningar m.m. i stretchtyg som jersey och liknande.

Volymmellanlägg: Används till dekorativt handarbete som väggdekorationer, brödkorgar, bordstabletter, quiltning och patchwork, samt till kläder för att framhäva stickningar och andra kreativa idéer.

Vildona, Freudenberg: Vildona är ett mycket kraftigt mellanlägg som används till väskor, bälten, hattar och andra hobbyarbeten.

Vliesofix, Freudenberg: Särskilt lämpligt för applikationer eftersom vliesofix är dubbelhäftande.

Rivamellanlägg: Används till alla former av broderi och applikationer samt till att göra quilt- och patchworkmönster – till alla typer av tyger. Passar även till stabilisering av knapphål i tunnare tyger och i jerseytyger. RIVBAR.

Quilt-mellanlägg, Freudenberg: Ett tunt volymmellanlägg med stryksida och kvadratiska rutor som ger syhjälp och gör det lätt att quilta.

Thermolam, Freudenberg: Används som isoleringsmaterial i tehuvor, äggvärmare m.m.- Vliesofix, FreudenbergDubbelhäftande till applikationer, hobbyarbeten, lappar m.m. – används till alla typer av tyg, bast, papp och vid låga temperaturer även till läder.

Solvy, vattenupplöslig stabilisator: Solvy kan användas för att föra över en teckning eller ett mönster samt applikationer där motivet är mycket tunt eller litet.

Mellanlägg, Freudenberg, vattenupplösligt: Broderimellanlägg som är lösligt i kallt vatten till alla typer av maskinbroderier samt nya kreativa tekniker.

Mellanlägg med rutor, Freudenberg: Patchworkmellanlägg med tryckta rutor på 1 x 1 cm. Kan användas till alla typer av tyger.

Special mellanlägg
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
Gå till topp
21 produkter visas av 21 totalt
Sortering
21 produkter visas av 21 totalt
Sortering