Special mellanlägg

Här hittar du ett brett utbud av specialmellanlägg som kan användas för olika ändamål.

Special mellanlägg
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
Gå till topp
3 produkter visas av 3 totalt
Sortering
3 produkter visas av 3 totalt
Sortering

Köp dina specialmellanlägg hos STOFF & STIL

Mellanlägg kallas ofta för vlieseline, men faktum är att vlieseline är ett varumärke som tillverkar mellanlägg. Hos oss på STOFF & STIL hittar du ett stort sortiment med specialmellanlägg av olika slag. Lär dig mer och beställ specialmellanlägg från STOFF & STIL redan idag!

Det är viktigt att du väljer rätt specialmellanlägg för att få till ett så bra resultat som möjligt. Specialmellanläggen kräver olika typer av fixering, så testa gärna med ditt egna strykjärn innan du börjar. På det sättet kan du säkerställa att volymen och mjukheten lever upp till behoven. De flesta specialmellanlägg känns lite annorlunda efter fixeringen. Nedan hittar du en guide för att hitta det mellanlägg som just du behöver för ditt projekt!

Köp specialmellanlägg från STOFF & STIL idag

Hos STOFF & STIL hittar du ett brett utbud med tillbehör, sybehör, tyger, knappar och mycket mer för ditt kreativa projekt. Vi är glada över att kunna erbjuda det du behöver för att lyckas med ditt skapande. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om våra produkter eller din beställning.

Vi vet hur tillfredsställande det är att tillverka sina egna kläder och sin egen inredning. Därför säljer vi inte färdiga produkter, utan istället allt det du behöver för din hobby. Titta igenom vårt utbud med specialinlägg och lägg din beställning till STOFF & STIL redan idag! Nedan kan du läsa mer om de olika produkttyperna vi erbjuder:

Soft mellanlägg: Ett tunt mellanlägg som används till smådelar i blusar, klänningar, kavajer m.m. i tunna tyger.

Tunt mellanlägg, Freudenberg: Ett mellanlägg som används till mycket lätta och tunna tyger i t.ex. blusar och klänningar.

Stretchmellanlägg: Ett specialmellanlägg som används till smådelar i blusar, klänningar m.m. i stretchtyg som jersey och liknande.

Volymmellanlägg: Används till dekorativt handarbete som väggdekorationer, brödkorgar, bordstabletter, quiltning och patchwork, samt till kläder för att framhäva stickningar och andra kreativa idéer.

Vildona, Freudenberg: Vildona är ett mycket kraftigt mellanlägg som används till väskor, bälten, hattar och andra hobbyarbeten.

Vliesofix, Freudenberg: Särskilt lämpligt för applikationer eftersom vliesofix är dubbelhäftande.

Rivamellanlägg: Används till alla former av broderi och applikationer samt till att göra quilt- och patchworkmönster – till alla typer av tyger. Passar även till stabilisering av knapphål i tunnare tyger och i jerseytyger. RIVBAR.

Quilt-mellanlägg, Freudenberg: Ett tunt volymmellanlägg med stryksida och kvadratiska rutor som ger syhjälp och gör det lätt att quilta.

Thermolam, Freudenberg: Används som isoleringsmaterial i tehuvor, äggvärmare m.m.- Vliesofix, FreudenbergDubbelhäftande till applikationer, hobbyarbeten, lappar m.m. – används till alla typer av tyg, bast, papp och vid låga temperaturer även till läder.

Solvy, vattenupplöslig stabilisator: Solvy kan användas för att föra över en teckning eller ett mönster samt applikationer där motivet är mycket tunt eller litet.

Mellanlägg, Freudenberg, vattenupplösligt: Broderimellanlägg som är lösligt i kallt vatten till alla typer av maskinbroderier samt nya kreativa tekniker.

Mellanlägg med rutor, Freudenberg: Patchworkmellanlägg med tryckta rutor på 1 x 1 cm. Kan användas till alla typer av tyger.