Knappar

Här hittar du förutom ett brett utbud av knappar i många olika material och former även patentknappar, tryckknappar och klädda knappar m.m.

Knappar
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Typ | markera alla
0 välj Storlek (mm) | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 295 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 295 totalt -
Sortering


Är du ute efter fina och funktionella knappar till ett syprojekt? Söker du det lilla extra som blir kronan på verket på din kreation? Behöver du knappar för en stickad cardigan eller ett par shorts eller byxor?

STOFF & STIL erbjuder dig ett stort sortiment av knappar av olika slag. Du finner här både klassiska knappar i trä och plast med två eller fyra hål, ögonknappar, tryckknappar och klädda knappar. Givetvis erbjuder vi våra knappar i alla regnbågens färger. På så sätt kan knapparna matcha eller kontrastera övriga färger.  

Kvaliteten i våra klä knappar och klädda knappar är god och för varje produkt får du alla detaljer kring vikt och material. Du ser också hur knapparna ska hanteras i fråga om tvätt, torkning med mera. Samtidigt som du får god kvalitet kan du räkna med konkurrenskraftiga priser.

Knappar för alla typer av projekt

Kanske hittar du en favorit bland våra knappar en av våra mest populära produkter? Våra bästsäljare placeras alltid längst upp i den här kategorin. Givetvis kan du också gå på djupet. Sortera och filtrera vårt sortiment av knappar efter pris, färg, typ och storlek för att enklare hitta rätt. Här hos STOFF & STIL vill vi göra det enkelt för dig att hitta precis de knappar du behöver för dina sydda, stickade eller virkade kläder.

Om du letar efter knappar för mer dekorativa syften kan vi också tipsa om symärken och lappar. Projekt med kläder för barn kan bli betydligt roligare med fina symärken. Se även vårt utbud av knäppningar och öljetter.

Allt för din hobby

Vi på STOFF & STIL strävar efter att erbjuda allt för din hobby. Oavsett om du tycker om att sy, sticka eller virka och oavsett om du skapar kreativa projekt för kläder eller inredning kan du hitta det du behöver här hos oss.

Om du letar efter inspiration för ett nytt projekt kan vi tipsa om våra anslagstavlor på Pinterest, våra bilder på Instagram och våra videoklipp på Youtube. I våra videor på Youtube visar vi enkla DIY-tips där du får använda din kreativa ådra.

Skapa egna moodboards

Håller du på med flera projekt samtidigt (och kanske har ännu fler på gång)? Då kan vår funktion för moodboards hjälpa dig hålla ordning på dina idéer och de produkter du behöver. Du skapar moodboards genom att klicka på produkter i vårt utbud, till exempel knappar. Alla dina utvalda varor läggs automatiskt till och du kan skräddarsy presentationen precis hur du vill med pilar och text. När du är nöjd kan du enkelt lägga alla utvalda produkter direkt i varukorgen och lägga din beställning.

Trygg och snabb e-handel

Alla beställningar från STOFF & STIL är fraktfria över 1000 kr. Når du inte upp till den summan kanske du kan beställa tillsammans med en vän? Leveranstiden är normalt 6-7 dagar, så du behöver inte vänta länge på att få hem dina knappar och andra varor för dina projekt. Vi erbjuder trygg e-handel med säkra betalningsmetoder och vi garanterar att du blir nöjd med ditt köp.