Symaskiner & overlock

BERNINA symaskiner har tillverkats i mer än 120 år. Med sin hållbarhet och schweiziska precision är BERNINA en av världens ledande symaskinstillverkare.

Symaskiner & overlock
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
Gå till topp
37 produkter visas av 37 totalt
Sortering
37 produkter visas av 37 totalt
Sortering


Här på STOFF & STILs hemsida hittar du alldeles säkert din nästa symaskin eller overlockmaskin. Vi säljer den Schweiziska BERNINA, med bl.a. eget märke BERNETTE. Vi har de tillbehör du behöver till din symaskin eller overlockmaskin. Vi har olika typer av pressarfötter för exempelvis sömnad av blixtlås och för quilting. Vi har också bland annat en stoppfot och en pressarfot av teflon.

Symaskinerna och overlockmaskinerna från BERNINA är av god kvalitet och du kan köpa dem till ett förmånligt pris här på vår hemsida.

En bra symaskin eller en bra overlockmaskin är viktigt för att du ska kunna ro ditt nästa drömprojekt iland. På STOFF & STIL är vi medvetna om detta och har därför valt ut de maskiner, som vi anser lever upp till de krav som kan ställas på en bra symaskin eller overlockmaskin.

Symaskinerna från BERNINA ger dig möjlighet att visa din kreativa sida, då maskinerna har många funktioner och tillbehör som du kan växla mellan. Med overlockmaskinerna syr du proffsiga och snygga sömmar och kan förbättra och justera dina skapelser så att resultatet blir precis som du önskar. Då du använder BERNINA och BERNETTE, skapas det hos dig en kunnig och professionell känsla.

BERNINAmaskinerna från Schweiz står för tradition, precision, hög kvalitet och ett stort funktionsurval.

BERNETTE-maskinerna tillhör BERNINA-familjen. BERNETTE Seville och BERNETTE London är perfekta för dig, som vill lära dig att sy. De lättnavigerade funktionerna gör det enkelt att börja sy. Det finns inget hinder att lära sig sy!

Har du funderingar kring ditt val av symaskin eller overlockmaskin, ta kontakt med oss så hjälper vi dig på vägen.

Välkommen till vårt syuniversum hos STOFF & STIL, vi inspirerar dig som är kreativ och gillar att sy, quilta eller brodera.

Önskar du dig en symaskin eller overlockmaskin av hög kvalitet har du kommit till rätt ställe. Hitta din drömmaskin här hos oss – STOFF & STIL.