Tråd

Här hittar du ett brett utbud av sytråd för alla ändamål.

Tråd
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 171 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 171 totalt -
Sortering


Stort sortiment av sytråd hos STOFF & STIL

När man ska sy är det viktigt att känna till olika sorters sytråd. Sytråd finns i massor av olika färger, kvaliteter och tjocklekar och det är viktigt att välja rätt sytråd för att vara säker på att resultatet blir som det är tänkt. Sytråden är viktig och därför ska man aldrig kompromissa med trådens kvalitet eftersom det får konsekvenser för hela syprojektet.

Våra sytrådar är indelade i olika metriska garnnummer och ju högre numret är desto finare är sytråden. Du kan alltid hitta information om varje sytråds längd och vikt när du väljer en produkt på vår hemsida. På så sätt kan du alltid vara säker på att du beställer tillräckligt med tråd. Om du letar efter idéer till ditt nästa projekt kan du få inspiration från våra STOFF & STIL-kit. Här kan du snabbt och enkelt beställa hem de varor som du behöver för att sy dina produkter. Se vår stora inspirationssida här.

Sytråd från STOFF & STIL av högsta kvalitet

STOFF & STIL säljer sytråd av 100 % polyester. Vår sytråd är alltid OEKO-TEX-certifierad. Du kan vara säker på att få sytråd av hög kvalitet utan skadliga ämnen. Det är alltså inga problem att laga barnens kläder när det går hål på byxornas knän eller en tråd lossnar i klänningen. OEKO-TEX-tråden är helt fri från farliga kemikalier. Du kan laga allt från en soffkudde, en duk eller ett hål i din väska. Den är bra till lagning av hela familjens kläder.

Om du behöver sytråd som är stark och kan stå emot det mesta är STOFF & STIL garanterat din bästa leverantör. Vår sytråd är av hög kvalitet vad gäller trådens slitstyrka och elasticitet. Du får en sytråd som är mycket hållbar samtidigt som den är så smidig att det är enkelt att arbeta med den. Våra sytrådar kan alltid användas både till hand- och maskinsömnad. Hos STOFF & STIL har vi alltid snabb leverans och du kan hitta allt du behöver till ditt nästa projekt. Stark denimtråd, bomullstråd eller ekologisk sytråd. Vi har allt och lite till.