vårt jubileum

tack för 40 år

I år firar vi dock inte bara 40 år med tyger, design och sömnad utan även 40 år med tacksamhet. Utan dig hade vi aldrig klarat det! Därför vill vi gärna säga tack: Vi skickar massor av kreativitet och kärlek till dig ❤️​​​​​​​ ​​​​​​​

Vi vill också berätta för dig om några av de saker som vi under de senaste 40 åren jobbat hårt med för att få det helt perfekt. Som vårt bassortiment. Våra mönster. Och det faktum att du kan hitta allt du behöver till dina krea-projekt samlat på ett ställe - hos oss!

jersey

Bara lugn – hos oss hittar du alltid ett härligt utbud av jersey till dina projekt. Om du vill sy den klassiska vita T-shirten, som aldrig blir omodern, göra "statement styles" med säsongens häftigaste tyger eller något helt annat så har vi ett stort sortiment för dig.

mönster

Vi har 40 års kreativitet i bagaget och en stor del av kreativiteten har vi proppat ner i våra mönster som vårt duktiga designteam själv har utvecklat. Ganska häftigt, eller hur?

Varje säsong får de nya idéer som det ritar, syr upp, provar på egen kropp - och syr upp igen. Detta innebär att mönsterna är tiptop, behagliga och enkla att förstå innan de hamnar i dina händer.

jubileumsklänning

Med anledning av vårt jubileum har vi vänt ut och in på oss själva för att skapa ett riktigt speciellt plagg som hyllar kreativiteten och år önskan om en hållbar framtid. Vår äventyrliga klänning har ett otroligt vackert fall och är sydd i återvunnen polyester med exklusivt paisleymönster.

40 år på att ta fram ett perfekt bassortiment

Som bomullsväv. en av åldringarna i vårt utbud – men ändå en fin, tätvävd och användbar till mycket! Utforska vårt breda sortiment.

Allt du behöver – samlat på ett ställe