Bomullsväv

Ett mycket bra bastyg som har oanade användningsmöjligheter både inom mode och i hemmet. Vi har alltid ett stort färgutbud av detta klassiska bomullstyg.

Bomullsväv
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
välj Width
0 välj Färg | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Egenskaper | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 108 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 108 totalt -
Sortering


Här på STOFF & STIL har vi den klassiska bomullskvaliteten i ett stort utbud av färger. Bomullsväv ger dig stora möjligheter inom både mode, heminredning och hobby. Tyget är snyggt som klänningar och skjortor, men kan också användas som gardiner eller som foder i väskor.

Bomullsväv är producerad av 100% ren bomull och är ett tätt och snyggt tyg. Bomullsväv krymper 5% i den första tvätten, lägg det på minnet då du köper tyg och då du syr.

Bomullsväven säljs som metervara och alla priser visas per meter. Bomullsväv tål både vanlig maskintvätt i 40 grader, torkning i torktumlare och strykning på relativt hög temperatur.

Bomullsväv är enkelt att jobba med och kan användas till nästan allt. På vår hemsida kan du enkelt beställa tyget färdigt uppsytt som en duk. Om du vill att vi syr åt dig, fyll i hur lång duken ska vara så räknar dataprogrammet ut totalpriset åt dig.

Du kan också kombinera bomullsväv med andra tyger som du kan köpa här hos på STOFF & STIL.

Med STOFF & STIL moodboards, kan du få en överblick över det du behöver till ett sömnadsprojekt. Namnge ditt projekt och lägg till de produkter du behöver. Allt inom tyger, sybehör och hobbyprodukter hittar du i vår nätbutik. Saknar du inspiration kan du hitta det bland våra mönster som finns här och i vår katalog.

Köper du mer än 30 meter bomullsväv sparar du 4 kr per meter.

Hos STOFF & STIL följer vi de senaste trenderna inom hobby, sömnad, virkning och stickning. Vi tar därför fram nya kollektioner två gånger per år. Vi har något för alla, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat kreativt under många år.

Vi svarar gärna på frågor kring dina sömnadsprojekt och kan exempelvis hjälpa dig välja rätt tråd.

Vi levererar varorna inom 6 vardagar. Handlar du för mer än 1000 kronor är leveransen gratis, det lönar sig alltså att gå ihop med några vänner och beställa tillsammans eller själv planera flera projekt på en gång och samla alla beställningar till en.

STOFF & STIL har allt du behöver inom stick-, virk-, hobby- och sömnadsprojekt.