Denim

Denim i flera olika tyger (oz=ounce) och nyanser. Vårt utbud spänner från lätta denimtyger (låg ounce), som är särskilt lämpliga för kläder, till tunga denimtyger (hög ounce), som också är lämpliga för hem och interiör.  Observera att denim alltid ska tvättas före användning på grund av fällning.

Denim
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
Gå till topp
20 produkter visas av 20 totalt
Sortering
20 produkter visas av 20 totalt
Sortering


Här på STOFF & STIL har vi ett stort utbud av denimtyger som metervara. Vi har flera olika typer av denim i olika nyanser och kvaliteter. Vi har både ljus och mörk denim och allt däremellan. Denimtyger är tidlösa och alltid trendriktiga.

Vi har exempelvis stretchjersey med denimlook – tyget passar utmärkt till tights både för barn och vuxna. Vi har även bomullschambrey. Alla denimtyger kan användas som både beklädnads- och inredningstyger. Sängkläder, soffkuddar, byxor och klänningar –denim passar till det mesta. Alla tyger har en produktbeskrivning där det bland annat framgår vilket material och tvättanvisningar.

Vi säljer denimtyger som metervara och alla priser visas per meter. Denimtyger kan kombineras med andra tyger, du sätter på så sätt din alldeles egna prägel på dina sömnads- och hobbyprojekt.

Kom ihåg att tvätta denimtygerna innan de tas i bruk då de kan släppa färg. Denimtyger tvättas vanligtvis i maskin i 40 grader. Du hittar inspiration till ditt nästa projekt i vår katalog, som vi är väldigt stolta över,  eller här på vår hemsida.

Vi har skapat moodboards som gör att du kan få överblick över dina sömnads- och hobbyprojekt. Du kan namnge dina olika projekt och lägga till tyger och sybehör för att se om du behöver skaffa något ytterligare innan du drar igång ditt projekt.

Vi på STOFF & STIL följer med i modets skiftningar och ser till att vår  nätbutik är uppdaterad med det senaste. Vi presenterar tygkollektioner två gånger per år för att du säkert  alltid ska ha tillgång till det senaste.

Vi levererar inom 6 vardagar och levererar dessutom gratis om du beställer varor för mer än 1000 kr.

Välkommen till STOFF & STIL!