Duschdraperi

Duschdraperi – online till låga priser, med fina tryck. Du kan till exempel snabbt och enkelt förnya ditt badrum med ett nytt draperi.

Klicka här för att komma till zinkband. Zinkband kan användas för att ge fint fall genom tyngd i nederkanten på ex ett duschdraperi.

Duschdraperi
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
välj Width
0 välj Märkning | markera alla
Gå till topp
2 produkter visas av 2 totalt
Sortering
2 produkter visas av 2 totalt
Sortering


Brett urval av duschdraperier

Om din dusch eller ditt badkar inte går att skärma av med dörrar är det en mycket bra idé att skaffa ett duschdraperi. Med ett bra duschdraperi slipper du få hela badrummet blött när du duschar.

Hos STOFF & STIL har vi ett brett sortiment av duschdraperier i många olika färger, mönster och design, här kan du hitta det duschdraperi som passar bäst till ditt badrum och din smak. Alla våra duschdraperier är på metervara så du kan få duschdraperiet i precis den storlek du behöver. På så sätt kan du enkelt skapa en genomgående och sammanhängande inredning i alla badrum i ditt hem.

Duschdraperier i olika färger och mönster

Hos STOFF & STIL har vi duschdraperier i olika färger och mönster som kan tillföra en dekorativ detalj till ditt badrum. Du väljer alltid själv hur många meter av tyget du behöver. Hos STOFF & STIL har vi duschdraperier med bredder på 140 och 185 cm. Du kan alltid vara säker på att du kan beställa ett draperi som kan anpassas till ditt badrum oavsett hur stor dusch eller badkar du har.

När du väljer hur många meter du vill ha till ditt nya duschdraperi kan det vara en bra idé att köpa lite extra. Då har du möjlighet att justera hur högt du vill att draperiet ska sitta. Det är t.ex. modernt med duschdraperier som hänger ända uppe i taket. Då går det åt mer tyg än annars. För de flesta passar det oftast med ett duschdraperi som är 220 cm långt.

När du köper ett duschdraperi hos STOFF & STIL kan du vara säker på att det är vattenavvisande. Tygerna till alla våra duschdraperier är tillverkade av 100 % polyester. Du kan alltid tvätta våra duschdraperier i tvättmaskinen i 40 grader. Om du vill stryka ditt duschdraperi ska du göra det på medelvärme, annars kan det smälta.

Så ta dig en titt på vårt sortiment av duschdraperier och beställ det som bäst passar i ditt hem. Du är alltid välkommen att titta in i någon av våra butiker, där våra duktiga medarbetare gärna hjälper dig att hitta det du vill ha.