Duschdraperi

Vi har ett brett sortiment av duschdraperier, både enfärgade och med tryck. Du kan till exempel snabbt och enkelt förnya ditt badrum med ett av de många fina mönstren.    

Klicka här för att komma till zinkband. Zinkband kan användas för att ge fint fall genom tyngd i nederkanten på ex ett duschdraperi.

OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Egenskaper | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
välj Width
0 välj Märkning | markera alla
Gå till topp
12 produkter visas av 12 totalt
Sortering
12 produkter visas av 12 totalt
Sortering


Ett duschdraperi är något som behövs i så gott som alla hem. Vem vill komma in i ett badrum där golvet seglar av vatten, då detta lätt skulle kunna förhindras genom att hänga upp ett duschdraperi? Duschdraperiets viktigaste funktion är självklart att vara ett stänkskydd, så att oönskat vatten inte strittar runt i badrummet utan håller sig i duschutrymmet – oavsett om du har ett badkar, en duschhörna eller någon annan lösning.

Utöver att se till att vattnet är där du vill ha det, så har duschdraperier ytterligare funktioner, som bland annat inredningsdetalj. Att liva upp ett sterilt badrum är lätt gjort med ett duschdraperi från STOFF & STIL.

Beroende på om du har ett stort eller litet badrum, och på hur ditt duschutrymme ser ut, kan det vara roligt att experimentera med flera duschdraperier. Du kanske av enbart praktiska skäl behöver hänga upp fler duschdraperier, men du kan även göra detta av estetiska skäl. Det är snyggt med fyllighet när det handlar om tyg. Kanske vill du hänga upp flera duschdraperier i samma färg för att skapa den där fylligheten? Kanske vill du hänga upp flera draperier i olika utföranden, för att matcha dina handdukstravar eller för att leka med olika färger och mönster?

Med hjälp av duschdraperier är det lätt och billigt att förändra badrummets look. Tycker du om en modern sparsmakad stil, kanske kan några av våra abstrakta- och grafiska duschdraperier passa in i ditt badrum. Är du ute efter något mer klassiskt, som ett duschdraperi med marin stil, hittar du även detta hos oss. Det charmigt lantliga blommiga har vi naturligtvis också, precis som de traditionella enfärgade.

Duschdraperierna finns på metervara och kan alltså anpassas helt efter dina önskemål gällande längd. Vill du ha ett extra snyggt fall på ditt duschdraperi finns det zinkband som ger lite extra tyngd och stadga, som kan sys in i fållen, längst ner. Öljetter och krokar i olika utföranden hjälper till med att skapa personlig look.

Duschdraperierna är tillverkade av ett tåligt vattenavvisande material, som tål dagligt slitage bra och som dessutom är lätta att hålla rena då dessa kan tvättas i maskin. Draperierna torkar fort och är i allmänhet mycket lättskötta.