Fleece

Här hittar du ett brett sortiment av fleece, från mjuk polarfleece till lätt och elastisk mikrofleece och fleece med tryck.

Fleece
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
Gå till topp
49 produkter visas av 49 totalt
Sortering
49 produkter visas av 49 totalt
Sortering


Fleece

Fleece är ett härligt mjukt tyg som erbjuder en värld av användningsmöjligheter. Söker du ett tyg som ger dig full kreativitet i ditt handarbete, är fleece ett bra val.

Kanske tror du att det endast finns en variant av tyget? Du är säkert bekant med den klassiska tjocka kvaliteten, men vi erbjuder fler kvaliteter än så. Hos oss på Stoff & Stil finner du också microfleece och en lyxig variant med präglade mönster.

Fleece - varmt och ombonat

Det är både tygets vikt och tjocklek samt dess vävning som ger fleece dess varma och ombonade egenskaper. Våra tyger är vävda av polyester av renaste och bästa kvalitet, och är dessutom certifierade enligt Oeko-Tex 100. Du är också garanterad att tygen håller sin kvalitet. Inte minst kan det vara bra att veta att materialet är behandlade så att de inte noppar.

Har du planer på att sy en härligt mjuk och varm höst- och vintertröja till barnbarnet? Vill du ha ett nytt överkast eller en ny filt för sovrummet? Leder din kreativitet dig till att sy tygdjur? Vi vet att du, oavsett hur ditt projekt ser ut, kan hitta rätt i vårt sortiment av fleecetyg. Med våra härligt mjuka tyger i polarfleece har du allt du behöver för att sy varma kläder. Med våra varianter i ett mer lyxigt format exempelvis med präglade mönster får du andra möjligheter att skapa vackra och varma alster.

Välj ditt fleecetyg nu - trygg e-handel

Inget slår fleece när du vill skapa varma överdelar, sy tygdjur eller vill uppgradera sängkläderna. Med vårt stora utbud kan vi garantera att du hittar rätt kvalitet och rätt färg för ditt nya projekt.

Kom ihåg att komplettera med de sybehör du behöver. Missa inte heller att beställa tråd i samma färg som ditt tyg. Beställer du för minst 1000 kr bjuder vi på frakten.