Halkskydd underlag

Halkskydd kan användas till flera saker i hemmet. Det kan bland annat läggas under mattor så att de inte glider på golvet, men de kan också med fördel användas under stolsdynor eller på bordet under din duk.


Halkskydd underlag
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
0 välj Egenskaper | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
0 välj Hem | markera alla
Gå till topp
3 produkter visas av 3 totalt
Sortering
3 produkter visas av 3 totalt
Sortering

Halkskydd till hela hemmet

Kanske har du bestämt dig för att sy en ny duk till något festligt tillfälle eller så har du insett att ditt hem saknar en matta i hallen eller vardagsrummet. Vad du än är på utkik efter hos STOFF & STIL ska du inte glömma att köpa till ett halkskydd. Ett halkskydd ser till att mattorna ligger på plats när barnen kommer springande i full fart runt hörnen där hemma. Du behöver heller inte oroa dig för dina gästers säkerhet när de är på besök. Halkskyddet gör det dessutom lättare för dig att ta dig runt med dammsugaren, och om du har ett halkskydd under bordsduken kan du vara säker på att den inte glider runt och gör så att glas och tallrikar åker av bordet. Av praktiska och säkerhetsmässiga skäl är ett halkskydd en bra investering.

Låt dina saker stå stadigt

Med ett halkskydd kan du vara säker på att kunna hålla mattor och annat i styr. På den här sidan hittar du olika typer av halkskydd för olika användningsområden. Är det större mattor som ska halksäkras kan det vara bra med detta stora och kraftiga underlag. Däremot kanske det är bra med ett mindre underlag under badrumsmattan. Men glöm inte att ett halkskydd kan användas under mycket mer än bara mattor. Det kan med fördel användas under stolsdynor samt i hyllor, lådor, skåp och andra platser där saker behöver stå stabilt. Ett exempel kan vara i lådan med alla köksredskap. Ett halkskydd gör att redskapen ligger still och inte åker runt och riskerar att gå sönder varje gång du öppnar och stänger lådan. Då kan det vara bra med ett halkskydd med filt på baksidan. Det har en beläggning och är utan nät eller andra hål som kan göra att redskapen fastnar.

Köp halkskydd hos STOFF & STIL

Fördelarna med att köpa ett halkskydd till dina mattor är väldigt tydliga. När du har skaffat det kan du på allvar börja njuta av din nya matta i hallen eller vardagsrummet utan att oroa dig för att familjen och gästerna kommer att halka. Hos STOFF & STIL hjälper vi dig gärna att göra rätt köp och du kan alltid kontakta vår kundservice om du har några frågor. Våra erfarna/kompetenta medarbetare sitter redo för att svara på dina frågor via telefon eller e-post. Beställer du i dag kan du få ditt nya halkskydd inom 3–5 vardagar och kan således börja använda det inom en vecka.