Jersey

Jersey är ofta stickat i ett tunt garn som ger ett mjukt och härligt tyg. Här hittar du många olika jerseytyger, både enfärgade, melerade och med tryck till både barn och vuxna. Trycken är både vanliga rotationstryck (begränsat antal färger) och digitaltryck med massor av detaljer och en mängd färger.  

Jersey
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Märkning | markera alla
0 välj Säsong | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
0 välj Kvalitet | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 201 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 201 totalt -
Sortering


Här på STOFF & STIL har vi ett stort utbud av jersey. Jerseytyg är ett mjukt och behagligt tyg perfekt till kläder. Vi har ett brett utbud av olika färger, tryck för både vuxna och barn. Vi har även melerade tyger. Trycken finns både med många detaljer och mer klassiska mönster. Den klassiska bomullsjerseyen är härlig att sy mjuka fritidskläder till hela familjen av. Jersey kan även användas till annat än beklädning, exempelvis sängkläder och överdrag till prydnadskuddar.

Alla jerseytyger innehåller elastan, vilket gör kläderna följsamma så att de sitter snyggt på kroppen. Tygerna håller sig fräscha fastän de tvättas många gånger. Alla tyger har en detaljerad beskrivning där material, bredd och vikt samt tvättanvisningar framgår. En del av jerseytygerna är både allergivänliga och organiska.

Jerseytygerna säljs som metervara, priserna visas per meter och meterpriset är förmånligt.

Jerseytyger kan kombineras med andra tyger – endast din fantasi sätter stopp för din kreativitet. Du kan göra dina egna moodboards här på vår hemsida, då får du en bättre överblick över dina projekt och ser om du behöver komplettera ditt projekt med något från vår välförsedda nätbutik. Inspiration till dina kommande projekt hittar du här.

Vi hos STOFF & STIL har allt du behöver gällande tyger, sybehör och hobbytillbehör.

Vi hjälper dig gärna med dina sömnadsprojekt. Kommer inte inspirationen fram, är du välkommen att kontakta oss.

På hemsidan och katalogen, som vi är väldigt stolta över, får du massor av inspiration till dina kommande projekt oavsett om du är nybörjare eller har arbetat kreativ under många år.

Leveranstiden är inom 6 vardagar. Handlar du för mer än 1000 kr levererar vi fraktfritt.