Kökshandduk

Snygga kökshanddukar i ren bomull. Enfärgade, garnfärgade eller med tryck. Kökshanddukarna köps i set om 3 st. En perfekt present till dig själv eller till en värd/värdinna på jul- eller sommarfesten. Kom ihåg att låta kökshanddukarna ligga i kallt vatten över natten innan de tvättas och sedan används. På så sätt uppnår du den bästa torkeffekten.


Ingen produkt matchar din sökning

Stort utbud av kökshanddukar

Under de senaste åren har kökshandduken nästan blivit trendig. Det som en gång bara var ett tygstycke till för att torka vår disk med har nu blivit mycket mer än så. Kökshandduken har nämligen blivit en mer eller mindre viktig del av inredningen i köket och för de flesta har det blivit viktigt att designen passar ihop med resten av stilen i hemmet. Därmed har kökshandduken också blivit något som vi gärna låter hänga framme för att pryda köket och bidra till inredningen. Med det sagt är det naturligtvis fortfarande viktigt att vi väljer funktionella och användbara kökshanddukar som gör sitt jobb. Det kan nämligen vara stor skillnad på kvaliteten på olika kökshanddukar. Beroende på vilket material de är gjorda av så kan uppsugningsförmågan skilja sig åt och därmed kan det vara stor skillnad på hur snabbt du kan torka dina saker och även hur snabbt själva handduken torkar. Allt detta är värt att tänka på när du köper nya kökshanddukar.

Kvalitetsmaterial från STOFF & STIL

Kökshanddukar finns i en mängd olika färger och mönster och det kan kännas svårt att bestämma vilka du ska välja. Oavsett vad du väljer så kan du här hitta kökshanddukar i kvalitetsmaterial som kan tvättas om och om igen utan att se urtvättade ut. De är slitstarka och tål maskintvätt och torktumling på hög värme så att du alltid kan vara säker på att smuts och bakterier försvinner helt. Hygien är ytterst viktigt i köket och därför ska du komma ihåg tvätta dem ofta så att det alltid finns rena kökshanddukar till hands när du lagar mat. Våra kökshanddukar är till 100 % gjorda i bomull, vilket gör dem mjuka och sköna att ta i samtidigt som du får en optimal uppsugningsförmåga. Kom ihåg att lägga dina kökshanddukar i kallt vatten över natten innan du använder dem första gången. Detta gör att du får en superbra uppsugningsförmåga men ofta behöver du också tvätta dem ett par gånger innan du får full effekt. Medan du funderar på vilka kökshanddukar du vill ha så tycker vi att du ska utforska vårt stora urval av tyger.

Om du köper dina kökshanddukar här hos oss levererar vi dem inom 2–5 vardagar. Därför kan du se fram emot att använda dina nya kökshanddukar inom en vecka. Du väljer själv om vi ska leverera med PostNord eller Schenker, vilket du kan läsa mer om här. Handlar du för över 1000 kr levererar vi fraktfritt till valfritt paketutlämningsställe. Vi ser fram emot att packa din beställning.