Läder

Ingen produkt matchar din sökning


Läderlook

Läder har blivit modernt och vi stöter på det nästan överallt i vår vardag. Allt från snygga skor och mjuka läderjackor till bilsäten med fin läderklädsel. Läder används ofta och till många olika saker, men materialet behöver en viss behandling för att hålla sig snyggt. Därför har det blivit modernt med läderimitation som gör att du kan skapa snygga kuddar, dukar eller möbelklädslar med en modern läderlook.

Vi är glada att kunna sälja läderlooken som metervara som passar för hemmet. Om du har fått en idé om hur du kan använda läder i ditt hem kan du beställa läderimitation i precis de mått du behöver.

Var kreativ med våra lädertyger

Det finns många användningsområden för vår läderlook. Du kan både sy kuddar och klä om stolar.  

Det är bara din fantasi och kreativitet som sätter gränserna. Med läderlook är det enkelt att hålla rent, eftersom du bara kan torka av det istället för att tvätta det om om du råkar spilla. Ta dig en titt på vårt sortiment med läderlook, den finns i många fina färger. Du kan också få inspiration av vårt stora sortiment av metervaror, där du kan hitta många tyger till ditt syprojekt.  Läs mer om våra köpvillkor och beställ tyger till ditt sömnadsprojekt. Vi levererar inom 4–7 dagar, så du kan komma igång snabbt med ditt projekt.