Möbeltyg

Här hittar du ett brett utbud av tyger i inom kategorin möbeltyger, bland annat möbelmocka, möbelstruktur och möbelull. Tygerna mäts i Martindale, vilket betyder att de är särskilt slitstarka. Martindale är en enhet som används för att mäta slitstyrkan på möbeltyg. En slitstyrka på 28 000 Martindale betyder att de första två trådarna går av vid 28 000 slitningar i ett belastningstest. Detta motsvarar det slitage som en soffa klarar. Vi rekommenderar att gå efter ett minimum på 20.000 Martindale när du ska använda tyget till möbeltapetsering.

Se verktyg och tillbehör till möbeltapetsering här

Se möbeltråd här.

Möbeltyg
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
0 välj Egenskaper | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Material | markera alla
Gå till topp
60 produkter visas av 170 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 170 totalt -
Sortering


Om du letar efter billiga möbeltyger på nätet har du kommit till rätt ställe. Här hos oss på STOFF & STIL har vi ett stort utbud av olika möbeltyger. Vi har bland annat möbelmocka, möbelstruktur och möbelull. Möbeltyger bör helst vara extra slitstarka, tygernas slitstyrka mäts enligt Martindaleskalan.

Slitstyrkan på 28000 Martindale betyder att efter 28000 slitningar går de två första trådarna av. I vårt sortiment av möbeltyger hittar du ett sortiment av olika färger, kvaliteter och mönster. Vi är helt säkra på att du hittar något, som passar perfekt till ditt projekt.

Du kanske vill klä om en stol eller sy en fin kudde till soffan? Kanske vill du ge dig i kast med ett större projekt, som att sy dina egna gardiner eller klä om din soffa? Vilket projekt du än startar kan du sätta din personliga prägel på dina möbler med möbeltyg från STOFF & STIL. Vi ger dig vägledning till möbeltapetsering här på vår hemsida.

Våra möbeltyger säljs som metervara och priset visas per meter. Alla möbeltyger har mycket konkurrenskraftiga priser. Några av möbeltygerna kan användas som dukar, du kan här på vår hemsida klicka om du vill att tyget ska sys som duk så syr vi duken åt dig. Det enda du behöver göra är att skriva in hur lång duken ska vara, så beräknar programmet totalpriset åt dig. Snabbt och enkelt.

Alla möbeltyger beskrivs noggrant för att du ska få en tydlig bild om hur du använder och tar hand om tyget. Du får veta detaljer som material, krymp vid tvätt, märkning, egenskaper, kvalitet, Martindale och inspiration till vad tyget kan användas till samt tvättanvisningar.

Vi på STOFF & STIL försöker alltid att följa modets skiftningar, därför uppdaterar vi våra kollektioner två gånger per år och skickar dessutom ut en katalog där du kan hitta inspiration till nya projekt.

Vi levererar gratis vid köp över 1000 kr och levererar inom 6 vardagar. Vi är alltid redo att vägleda kring köp. Välkommen till STOFF & STIL, vi vill inspirera alla kreativa själar – oavsett om du är nybörjare eller har jobbat kreativt under många år.