Paljetter

Detta stickade tyg är av lätt och mjuk lurex med små foliepaljetter. Passar bra till danskläder, toppar och liknande.

Paljetter
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
0 välj Hem | markera alla
Gå till topp
10 produkter visas av 10 totalt
Sortering
10 produkter visas av 10 totalt
Sortering


PaljetTYG

Hos oss på STOFF & STIL hittar du ett stort sortiment med paljettyg. Detta stickade tyg är av lätt och mjuk lurex med små foliepaljetter. Vi har paljettyg i en rad olika färger och i olika material som polyester och metallic. Paljettyg passar bra till danskläder, toppar och liknande. Titta igenom vårt utbud och lägg en beställning till STOFF & STIL idag!

Vi har massor av tyger med paljetter som du kan använda för dina kreativa projekt. Paljettyger är både kaxiga och roliga och uppskattas av såväl barn som äldre. Tyg med paljetter kan gärna användas till klädsömnad. De passar perfekt för festliga kläder eller kläder som ska användas vid framträdanden eller liknande. Varför inte sy kläder med paljetter till dansuppvisningen eller konståkningen?

Användningsområden för paljettyg

För barn kan vilket vardagsplagg som helst vara prytt med paljetter. På senare tid har det blivit mode med motiv av paljetter på en helt vanlig t-shirt eller tröja. Paljettyg passar även bra som detaljer för att piffa upp ett par byxor eller något annat basplagg. Exempelvis kan det vara snyggt med paljettklädda fickor.

Dessutom kan tyger med paljetter komma till användes för när det handlar om att sy kläder till maskerader och utklädnad. Barn brukar älska att klä ut sig, och inte minst gäller det när kläderna är extra glittriga och tjusiga. Roliga och kreativa kläder uppmuntrar och stimulerar barnens lekar.

Använd paljettyg för att skapa inredningsdetaljer

Gör gärna en dockteater tillsammans med barnen. Tyg med paljetter kan passa bra för att skapa en ridå eller som kläder till dockorna i teatern. Att skapa och leka tillsammans med barnen kan vara oerhört givande både för barnen och för de vuxna. Att blanda sömnad och rollekar är ett utmärkt sätt att stimulera barnens kreativa sidor.

Paljettyg kan ha paljetter fastsydda på tyget men det finns också tyger där paljetterna är fastlimmade. När det gäller färger så finns paljettyg i alla tänkbara sådana. Förutom att sy kläder och detaljer till kläder av paljettyg passar den här typen av tyg utmärkt för att skapa inredningsdetaljer. Det kan handla om detaljer till kuddar eller gardinkappor. Det kan ge ett riktigt häftigt intryck i ett rum!

De flesta tyger med paljetter bör handtvättas då det kan vara så att paljetterna inte tål att tvättas i maskin. Läs alltid tvättråden som står i produktspecifikationen.

Köp paljettyg hos STOFF & STIL

Här hos oss på STOFF & STIL hittar du ett brett utbud med paljettyger. Gröna, rosa, röda, blå och svarta - det är bara fantasin som sätter gränserna för vilka kreativa projekt du kan ägna dig åt med paljettyg. Vi är glada över att kunna erbjuda dig de bästa möjliga förutsättningarna för att du ska lyckas med ditt skapande.

Vi vet att det ger en djupare tillfredsställelse att själv skapa sina egna kläder och inredningsdetaljer - snarare än att köpa dem nya. Därför säljer vi inga färdiga produkter - utan allt som du behöver för din hobby och sömnad.

Vi har många återkommande, nöjda kunder som handlar hos oss. Vi erbjuder en trygg köpupplevelse och ett brett sortiment av produkter inom hobby, sömnad, mönster och tyger. Saknar du något i sortimentet eller har någon fråga om våra produkter så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi svarar mer än gärna på dina frågor. Titta igenom vårt utbud med paljettyg redan idag och lägg en beställning till STOFF & STIL!