Patchwork

Här hittar du vårt stora utbud av patchwork. Patchworktyg är en särskilt fin och tätvävd bomull som är perfekt för klassisk patchwork eller till kuddar, filtar, sängkläder, kökshanddukar, bordsdekorationer och andra dekorationer. Tyget kan till exempel också användas till söta klänningar. Vi har flera nya patchworkkollektioner varje år.
Se vårt sortiment av patchworkverktyg här.

Patchwork
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
Gå till topp
60 produkter visas av 109 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 109 totalt -
Sortering


Stort sortiment av patchworktyger

Som små har många av oss haft ett lapptäcke med många olika mönster, bilar och prinsessor som vi har gosat med. De flesta av oss har säkert också suttit på ett fint, blommigt lapptäcke när vi har varit på stranden eller i parken. Man kan använda patchworktyg till så otroligt mycket och det är nog också därför som det är så populärt. När man blandar många olika mönster och färger finns det i stort sett inga gränser för vad ens fantasi kan leda till.

Hos STOFF & STIL har vi ett brett sortiment av patchworktyger så det är ingen begränsning när du ska sätta igång med nästa projekt. Vi har patchworktyger i många olika färger från knallrött till mild ljusgrön och i många olika mönster, så du kan mixa och matcha med både färger och mönster.

Patchworktyger i en härlig kvalitet

För oss på STOFF & STIL är det viktigt att det tyg man köper är i bra kvalitet så att det håller i många år.

Våra patchworktyger är tillverkade av 100 % bomull. Så de fungerar även till kläder. Du kan t.ex. göra en klänning eller skjorta för barn med lappteknik eller så drömmer du kanske om att göra en söt nalle i lappteknik i roliga färger och mönster. Oavsett vad du vill göra kan du vara säker på att våra patchworktyger är av högsta kvalitet.  

Ta dig en titt på vårt sortiment och beställ patchworktyger till ditt kommande projekt. Om du behöver inspiration kan du titta på vår inspirationssida, där vi ger dig bra idéer till nya projekt.