Siden

Här hittar du ett brett sortiment av de vackraste sidentygerna. Här kan du bland annat hitta sandtvättad siden, thaisiden, crepesidenchiffong och organzasiden i många fina färger. Siden är ett fantastiskt och exklusivt tyg till kläder, och vi erbjuder både matt och glansigt siden.  

OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Kvalitet | markera alla
0 välj Material | markera alla
Gå till topp
32 produkter visas av 32 totalt
Sortering
32 produkter visas av 32 totalt
Sortering


Drömmer du om att vara kreativ med sidentyg, är det här du ska leta efter tyg.  Vi har ett brett utbud av sidentyger i flera fina färger och kvaliteter. Vi har fin thaisiden i basfärger. Vi har sandtvättad siden, crepechiffong och sidenorganza i snygga färger. Sidentyg har en mer exklusiv look och en fantastisk lyster, vi erbjuder både matt och glansig siden. Av siden kan du till exempel sy stiliga kuddar, lyxiga sängkläder eller en kinesiskinspirerad badrock. Du kan också sy en festklänning eller en snygg skjorta. Inspiration hittar du bland alla våra mönster här. Om du vill göra en kudde eller en puff, finns fyllning till ditt projekt här. Du kan kombinera sidentyger med andra tyger för en intressant effekt. Siden kontrasterar fint med bomull och kan fungera som en fin detalj, som ett band i midjan eller en krage.

Sidentyg känns svalkande mot huden, och kan därför med fördel användas till en lätt sommarklänning eller en skjorta.

För att få en bra överblick över dina sömnadsprojekt, kan du använda våra moodboards, där du kan kombinera tyger och tillbehör, så du ser om dina val passar bra ihop eller om du vill ändra något. För att lättare hålla ordning på dina projekt kan du namnge dem.

Det är viktigt att behandla sidentyg varsamt, eftersom det är ett relativt exklusivt tyg.

Alla tyger har en produktbeskrivning där material, kvalitet, vikt, bredd och tvättanvisningar står med. Du kan filtrera din sökning bland sidentygerna så att du snabbt hittar det du letar efter. I vår nätbutik har vi allt inom sybehör och står redo att vägleda dig kring dina projekt.

Alla sidentyger säljs som metervara och priserna visas per meter.

Vi levererar  inom 7 vardagar, leveransen är gratis om du handlar för mer än 1000 kr.

Välkommen till STOFF & STIL där du hittar allt till dina kreativa projekt.