Spets

I vårt spetssortiment finns både fast och elastisk spets. Båda typerna finns i ett brett utbud av färger.

Spets
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Hem | markera alla
Gå till topp
14 produkter visas av 14 totalt
Sortering
14 produkter visas av 14 totalt
Sortering


Spets för kläder och hemtextilier

Spets är elegant, snyggt och vackert – det är inte konstigt att spets ofta är en del av modet. Med spets kan man skapa en elegant aftonklänning, en snygg och stilren blus som passar både till vardag och fest, en fin duk eller bordlöpare till festbordet när du får gäster. Spets kan användas till många olika saker tack vare de eleganta tygerna och mönstren. Hos STOFF & STIL har vi därför samlat ett fint urval av spetstyg som metervara som gör det lätt för dig att beställa tyg i de mått du behöver. Här på sidan hittar du spetstyger i olika mönster och färger. Här kan du lätt hitta vackra och eleganta spetstyger som passar till ditt syprojekt.

Spets till den romantiska stilen

Om du gillar den romantiska stilen är det svårt att klara sig utan spets. Med sina fina trådar, vackra mönster och luftiga kvalitet är spets så gott som synonymt med romantik. Här på sidan hittar du spetstyger vävda i olika mönster. Oavsett om du tycker om stora eller små spetsmönster hittar du metervaror som du kan skapa fina stilar med. Om du ska sy en snygg topp som behöver en feminin touch är en spetsdetalj på ryggen perfekt. Spets kan ge en vacker och nästan genomskinlig rygg. Till en fin dopklänning är spets också det klassiska materialet. Spets är en fin detalj till långklänningen. Oavsett om du ska sy en dopklänning till en pojke eller flicka hittar du spetstyger i fina färger som passar för både pojkar och flickor.

Om du tycker bättre om att sy hemtextilier är spets också ett material som kan skapa snygga detaljer i hemmet. Spets kan bland annat användas till prydnadskuddar som blir en fin detalj i hemmet. Spets är också snyggt att dekorera bordet med, antingen som dukar eller bordlöpare som tillför en extra fin detalj till din dukning.

Ta dig en titt på vårt sortiment av spetstyger och beställ det mönster och den färg som bäst passar till ditt syprojekt. Om du behöver matchande sytråd hittar du ett stort utbud online. Vid onlinebeställning ser vi till att din beställning levereras till dig inom 4–7 dagar, så att du snabbt kan komma igång med att skapa nya kläder eller snygga hemtextilier. Läs våra köpvillkor och beställ leverans till en adress eller ett postkontor som du väljer. Så blir det lätt att ta emot din beställning.