Spets

I vårt spetssortiment finns både fast och elastisk spets. Båda typerna finns i ett brett utbud av färger.

OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Märkning | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Kvalitet | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Hem | markera alla
Gå till topp
33 produkter visas av 33 totalt
Sortering
33 produkter visas av 33 totalt
Sortering


Är du ute efter det lilla extra fina? Då är spetsar något för dig! Spetsar kan användas för att piffa upp både kläder, inredningstextil och hobbyprojekt.

Vi på STOFF & STIL har ett stort utbud av spetsar på metervara. Dessa finns både som band och som tyg. Fasta och elastiska spetsar i olika material, bland annat bomull och elastan. Du kan välja mellan många olika mönster, allt från en diskret puderrosa småblommig spets till en tuff stormönstrad spets i svart. Hos oss hittar du spets för alla tillfällen, från vardag till fest.

Traditionella blommiga vita spetsband för en feminin och romantisk stil hittar du flera av, en del med lite mer grafiskt mönster. En spets med uddkant ser snyggt ut som avslutning på en kjol. Spets kan verkligen förhöja ett plagg så det är värt att experimentera med spets. Varför inte sy ett helt plagg i spets? Har du en klänning, kanske till ett dop eller ett bröllop, som du vill sätta din egen prägel på, är spets ett utmärkt val både för små och stora. Är du ute efter en tuff och modern look, passar våra färgade spetsar bra. Kanske ett svart spetsband att knyta runt halsen, att dekorera ett linne med eller piffa upp en väska med? En röd spets skickar en tydlig kaxig signal. Välj någon av våra färgade spetsar i ett extravagant mönster om du vill synas.

Planerar du en middag och vill göra något extra av dukningen, tillför spetsen något extra. En exklusiv touch till ett dukat bord ger spetsen, om den får komplettera ett blomsterarrangemang, knytas runt en servett istället för servettring, eller klistras på placeringskorten. Varför inte dekorera inbjudningskorten med spets? Vira spets runt kransen på ytterdörren? Vill du spara minnet av din omsorgsfullt arrangerade middag, är scrapbooking ett alternativ och där, precis som i andra pappershobbyn, passar det förstås också bra med användning av spets. Så som du märker, finns det många möjligheter med spets, bara fantasin sätter stopp för din kreativitet!

Vill du på ett snabbt och smidigt sätt göra dig festklar, använd dig då av spets! Gör en håruppsättning där spetsar ingår. Fläta in en spets, klä ett diadem med spets, gör en ros av en spets som du fäster på ett hårspänne. Vill du göra det det enkelt för dig, knyt en spets om huvudet.

Gardiner av spets skapar en fin stämning i ett rum. Föreställ dig hur kvällssolen lyser in ett sovrum där det finns spetsgardiner. Skuggorna som faller på väggarna får ett vackert mönster då de silas genom de tunna gardinerna, och ljuset i rummet blir varmt och behagligt. Tycker du att det blir för mycket med hellånga gardiner i spets, kan du knyta ett band av spets runt dina gardiner: detta förbättrar utseendet också. Kanske vill du sy ett par överdrag till dina soffkuddar i spets? Kanske kan du vira en bred spets med uddkant runt en lampa? För en billig penning kan du förändra mycket med spets i ditt hem.