Ull

Ull har en god isolerings- och absorberingsförmåga. Här hittar du ett brett utbud av tyger för hemmet, till kläder och många andra kreativa ändamål.

OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
välj Width
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Märkning | markera alla
0 välj Kläder | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Kvalitet | markera alla
0 välj Material | markera alla
Gå till topp
48 produkter visas av 48 totalt
Sortering
48 produkter visas av 48 totalt
Sortering


Hos oss på STOFF & STIL har vi ett stort sortiment av ulltyger. Vi har många  olika kvalitéer som kan användas till både hemmet och som kläder. Ulltyg har en god värmeisolerande förmåga och är särskilt väl fungerande under de kalla vintermånaderna samtidigt som tyget skapar ett stiligt och exklusivt intryck. Ull kan med fördel användas till värmande jackor och tröjor eller till en mysig filt i vardagsrummet.

Den vävda ullstretchen passar till både byxor och skjortor och kan i stort sett användas året runt. Ullfilt är ett tjockare alternativ och är lämpligt tyg till kappor och vantar.

Vävd ull, ullfilt, vadmal, kappull är några av de ullkvaliteter, som STOFF & STIL erbjuder. Ullen i ulltygerna är kompletterad med annan kvalité som till exempel polyamid eller polyester.

Vi på STOFF & STIL vet, att du som är kreativ värdesätter produkter med hög kvalitet. Det är viktigt, att du får det bästa av det bästa då du handlar hos oss. Fördelen med att tillverka dina egna alster är att du kan sätta din egen prägel på produkterna och att det ger mycket glädje och energi att tillverka sina egna saker.

Ulltygerna säljs som metervara och priset visas per meter. Alla ulltyger följs av tvättanvisningar, så att du behandlar dina färdiga produkter på rätt sätt när du tvättar dem. Det står också hur mycket tyget krymper vid tvätt så att du kan ta hänsyn till det innan du syr.

Här hos oss på STOFF & STIL har vi många mönster, du hittar dem här. Här finns det säkert mönster som passar till det ulltyg du har valt. Får du tygrester över kan du använda dem till lapptekniksprojekt.

För att få bättre överblick över dina sömnadsprojekt, kan du göra egna moodboards här på vår hemsida. Du kan namnge dina egna projekt och lägga till de produkter du behöver skaffa till ditt nästa stora sömnadsprojekt. Hos oss på STOFF & STIL har vi allt du behöver när det kommer till tyg och sybehör, du slipper alltså leta på flera ställen utan kan få allt på en och samma gång hos oss.

Vi levererar ulltygerna inom 6 vardagar. Har du planer på ett eller flera projekt så lönar det sig att köpa allt hos oss då det är fraktfritt vid köp över 1000 kr.