Markistyg

Ett kraftigt och fast tyg som passar bra till markiser, vindskydd, altaner med mera. Ljushärdigheten är 7 av 8. Det höga värdet gör att tyget passar bra utomhus.

Markistyg
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
0 välj Färg | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
0 välj Egenskaper | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Materialinnehåll | markera alla
0 välj Fast/stretch | markera alla
välj Width
Gå till topp
5 produkter visas av 5 totalt
Sortering
5 produkter visas av 5 totalt
Sortering


Söker du efter tyg som kan användas utomhus? Då är markistyg från STOFF & STIL något för dig. Markistyg är kraftigt, mycket slitstarkt och tål att användas utomhus. Tyget är fast och passar bra till markiser. Det finns många fördelar med markiser, de skyddar bland annat dina utemöbler mot väder och vind. Markisen gör också inomhusklimatet bättre, du slipper kisa mot solen.

Markistyger passar bra som vindskydd och på uteplatser i allmänhet. Markistyget finns i flera neutrala färger som är fina året runt. En markis kan också vara en dekorativ detalj, många tycker att markisen ger en mysig atmosfär i trädgården eller i fritidshuset. Den är alltså både funktionell och dekorativ. Det är inte så svårt att byta det gamla markistyget. En extra bonus är att det är du själv som väljer ditt markistyg, du får alltså precis den stil du är ute efter. Markistygerna är noga beskrivna gällande färg, vikt och bredd, allt för att du ska få det precis som du vill.

Alla markistyger är vattenavvisande, impregnerade och har en hög ljusbeständighet. Markistyger lämpar sig också för beklädning av utemöbler då de tål båda regn och sol och dessutom är mycket slitstarka. Tyget är tillverkat av 100% polyester och kommer i en fast kvalitet, som är enkel att arbeta med. Markistygerna kan inte tvättas i maskin eller strykas.

Markistygerna är metervara och priserna visas därför per meter. Vi levererar  inom 6 vardagar, leveransen är gratis om du beställer för mer än 1000 kr.

Välkommen till oss på STOFF & STIL, vi har allt du behöver till dina kreativa projekt.