Vaxduk

Här hittar du ett brett sortiment av olika vaxdukar. Textilvaxdukar, PVC med non woven-baksida samt transparenta vaxdukar. Vi har både enfärgade, tryckta och digitaltryckta vaxdukar samt extra breda vaxdukar. Använd dem på bordet inne och ute eller till strandmattor, väskor och liknande.

OBS! Alla våra vaxdukar är utan farliga kemikalier.

Vaxduk
OK Nollställ Filtrera efter Nollställ
välj pris
0 välj Produktgrupp | markera alla
0 välj Färg | markera alla
0 välj Hem | markera alla
0 välj Motiv | markera alla
0 välj Material | markera alla
0 välj Textilförädling | markera alla
0 välj Egenskaper | markera alla
välj Width
Gå till topp
60 produkter visas av 158 totalt -
Sortering
60 produkter visas av 158 totalt -
Sortering


Letar du efter en vaxduk till ditt bord? Här hos STOFF & STIL hittar du den. Vi har vaxdukar i flera olika färger och mönster. Du hittar textilvaxdukar, PVC med non-woven-baksida samt transparenta vaxdukar. En vaxduk kan användas både inne och ute, de är fantastiska att använda ute under sommarkvällar. De är enkla att torka av och rengörs snabbt och enkelt utan maskintvätt. Vissa vaxdukstyger kan inte tvättas i maskin, textiltygerna kan dock tvättas i maskin på ett skonsamt program och sedan dropptorkas.
Vad sägs om en fin vaxduk med vita prickar eller en romantisk franskinspirerad rutig duk i lantlig stil?

Vi har några vaxdukar som är extra breda, de passar bra till runda bord. Om du inte vill använda vaxdukstyget som duk, kan du använda det som t.ex. strandmatta eller sy en väska av det. Du kan även använda vaxduk i bottnen på en marsvinsbur – det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra med vaxduk! Det fiffiga med tyget är att det tål vatten.
Om vaxduken ska användas som duk behöver den inte fållas och kan således användas direkt när du får den levererad.

Alla vaxdukstyger har en beskrivning där bland annat material, egenskaper, kvalitet och bredd framgår.

Vi på STOFF & STIL försöker alltid följa modets skiftningar och uppdaterar våra kollektioner två gånger per år, kollektionerna heter vår/sommar och höst/vinter. Vi vill alltid kunna erbjuda tyger som hör till de senaste inom heminredningstrenderna.

Vaxdukstyger säljs som metervara och alla priser visas per meter. Vi levererar inom 7 vardagar och leveransen är gratis om du beställer för mer än 1000 kr. Behöver du råd och vägledning, är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!